Gość Tomasso Napisano Listopad 30, 2020 Share Napisano Listopad 30, 2020 T-mobile mnie męczy za długi za rachunki telefoniczne. Mówią, że naślą na mnie komornika. Dostałem teraz pracę i boję się że ją stracę przsz komornika. Mam się czego obawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 1, 2020 Share Napisano Grudzień 1, 2020 13 godzin temu, Gość Tomasso napisał: T-mobile mnie męczy za długi za rachunki telefoniczne. Mówią, że naślą na mnie komornika. Dostałem teraz pracę i boję się że ją stracę przsz komornika. Mam się czego obawiać? Jeśli sprawa nie była w sądzie, to nie ma się co Pan obawiać działań komornika. Taki może się pojawić dopiero w przypadku wygranej T-Mobile w sądzie. Taka wygrana może się jednak nie zdarzyć jeśli będzie Pan korzystał z pomocy wyspecjalizowanego w sprawach oddłużeniowych prawnika. W naszej Kancelarii EUROLEGE wiele razy wygrywaliśmy w sądzie z T-Mobile, a nasz Klient miał do zapłaty na rzecz firmy telekomunikacyjnej okrągłe 0 zł ? Co do przedawnienia, to wynosi ono 3 lata. Więcej na ten temat pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.darmowyprawnik.eu/przedawnienie-oplat-za-telefon-i-internet/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się