robson21 Napisano Styczeń 11, 2021 Share Napisano Styczeń 11, 2021 3 godziny temu, Ewa napisał: Gdzie mam zobaczyć czy nie toczyły się przeciwko mnie jakieś sprawy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 11, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2021 Jakie mają być moje dane adresowe? Ostatni adres zameldowania w Polsce, czy adres zagraniczny pod którym teraz przebywam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 11, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2021 4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: Powinna Pani widzieć wszystkie sprawy dotyczące Pani osoby. Nic nie widzę na temat spraw dotyczących mojej osoby. Czy to znaczy, że ich nie ma? Czy dopiero po jakimś czasie np 48 godzin pojawią się takie wpisy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 11, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2021 4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: Powinna Pani widzieć wszystkie sprawy dotyczące Pani osoby. Nic nie widzę na temat spraw dotyczących mojej osoby. Czy to znaczy, że ich nie ma? Czy dopiero po jakimś czasie np 48 godzin pojawią się takie wpisy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 11, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2021 7 godzin temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: Powinna Pani widzieć wszystkie sprawy dotyczące Pani osoby. Przejrzałam wszystko od Możliwe akcje do Statystyki i nie widzę tam nic co miałoby wnioskować że toczy się wobec mnie jakieś postępowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 12, 2021 Share Napisano Styczeń 12, 2021 19 godzin temu, Ewa napisał: Przejrzałam wszystko od Możliwe akcje do Statystyki i nie widzę tam nic co miałoby wnioskować że toczy się wobec mnie jakieś postępowanie W razie wątpliwości powinna Pani zadzwonić do sądu elektronicznego i zapytać się u źródła. Być może dane w systemie mogą być niekompletne. Trzeba na pewno wszystko sprawdzić w e-sądzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 12, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2021 57 minut temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: W razie wątpliwości powinna Pani zadzwonić do sądu elektronicznego i zapytać się u źródła. Być może dane w systemie mogą być niekompletne. Trzeba na pewno wszystko sprawdzić w e-sądzie. Dziś zapytałam się u źródła. Wobec mnie nie toczą się żadne sprawy w e-sądzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 12, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2021 W sądzie w Bydgoszczy uzyskałam Informacje na temat mojej sprawy i w systemie jest, nadanie klauzuli wykonalności z przejściem uprawnień, 2010 r. Bankowy tytuł egzekucyjny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Styczeń 12, 2021 Share Napisano Styczeń 12, 2021 1 godzinę temu, Ewa napisał: W sądzie w Bydgoszczy uzyskałam Informacje na temat mojej sprawy i w systemie jest, nadanie klauzuli wykonalności z przejściem uprawnień, 2010 r. Bankowy tytuł egzekucyjny proszę założyć sobie konto na portalu informacyjnym apelacji gdańskiej lub w tej apelacji wynikającej z ostatniego miejsca zamieszkania/zameldowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa Napisano Styczeń 12, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2021 1 minutę temu, robson21 napisał: proszę założyć sobie konto na portalu informacyjnym apelacji gdańskiej lub w tej apelacji wynikającej z ostatniego miejsca zamieszkania/zameldowania. Jutro będzie założone konto , ponieważ jutro mam rozmowę video w sprawie profilu zaufanego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Styczeń 12, 2021 Share Napisano Styczeń 12, 2021 2 minuty temu, Ewa napisał: Jutro będzie założone konto , ponieważ jutro mam rozmowę video w sprawie profilu zaufanego dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się