Skocz do zawartości

Dług

Ewa

Polecane posty

4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał:

Powinna Pani widzieć wszystkie sprawy dotyczące Pani osoby.

Nic nie widzę na temat spraw dotyczących mojej osoby. Czy to znaczy, że ich nie ma? Czy dopiero po jakimś czasie np 48 godzin pojawią się takie wpisy ?

Nic nie widzę na temat spraw dotyczących mojej osoby. Czy to znaczy, że ich nie ma? Czy dopiero po jakimś czasie np 48 godzin pojawią się takie wpisy ?

7 godzin temu, EUROLEGE Kancelaria napisał:

Przejrzałam wszystko od Możliwe akcje do Statystyki i nie widzę tam nic co miałoby wnioskować że toczy się wobec mnie jakieś postępowanie

19 godzin temu, Ewa napisał:

Przejrzałam wszystko od Możliwe akcje do Statystyki i nie widzę tam nic co miałoby wnioskować że toczy się wobec mnie jakieś postępowanie

W razie wątpliwości powinna Pani zadzwonić do sądu elektronicznego i zapytać się u źródła. Być może dane w systemie mogą być niekompletne. Trzeba na pewno wszystko sprawdzić w e-sądzie.

57 minut temu, EUROLEGE Kancelaria napisał:

W razie wątpliwości powinna Pani zadzwonić do sądu elektronicznego i zapytać się u źródła. Być może dane w systemie mogą być niekompletne. Trzeba na pewno wszystko sprawdzić w e-sądzie.

Dziś zapytałam się u źródła. Wobec mnie nie toczą się żadne sprawy w e-sądzie.

1 godzinę temu, Ewa napisał:

W sądzie w Bydgoszczy uzyskałam Informacje na temat mojej sprawy i w systemie jest, nadanie klauzuli wykonalności z przejściem uprawnień, 2010 r. Bankowy tytuł egzekucyjny

proszę założyć sobie konto na portalu informacyjnym apelacji gdańskiej lub w tej apelacji wynikającej z ostatniego miejsca zamieszkania/zameldowania. 

1 minutę temu, robson21 napisał:

proszę założyć sobie konto na portalu informacyjnym apelacji gdańskiej lub w tej apelacji wynikającej z ostatniego miejsca zamieszkania/zameldowania. 

Jutro będzie założone konto , ponieważ jutro mam rozmowę video w sprawie profilu zaufanego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...