ebern Napisano Styczeń 27, 2021 Share Napisano Styczeń 27, 2021 Witam.W 2019 roku wziełam chwilówki u netCredit na kwotę około 5 tys złotych.Opóźniałam się ze spłatą, aż w końcu dostałam mailowo pismo, że dług został sprzedany do kancelarii prawnej Credit Inkaso we Wrocławiu.Telefonicznie ustaliłam z nimi spłaty co miesiąc, aby uniknąć komornika.Dzisiaj zajęto mi środki na koncie bankowym. Nie dostałam listu, wezwań, cały rok milczeli. Ja przelewy wykonywałam, mam wyciągi z kont. Wszystko spłacone co do złotówki.Czy mogę coś z tym zrobić?Uprzejmie proszę o pomoc.Pozdrawiam,E. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 28, 2021 Share Napisano Styczeń 28, 2021 19 godzin temu, ebern napisał: Witam.W 2019 roku wziełam chwilówki u netCredit na kwotę około 5 tys złotych.Opóźniałam się ze spłatą, aż w końcu dostałam mailowo pismo, że dług został sprzedany do kancelarii prawnej Credit Inkaso we Wrocławiu.Telefonicznie ustaliłam z nimi spłaty co miesiąc, aby uniknąć komornika.Dzisiaj zajęto mi środki na koncie bankowym. Nie dostałam listu, wezwań, cały rok milczeli. Ja przelewy wykonywałam, mam wyciągi z kont. Wszystko spłacone co do złotówki.Czy mogę coś z tym zrobić?Uprzejmie proszę o pomoc.Pozdrawiam,E. Najpewniej w Pani przypadku doszło do nieprawidłowości na etapie postępowania sądowego. Zapewne korespondencja z sądu kierowana była na jakiś nieprawidłowy adres. Zazwyczaj w takich sytuacjach przesyłki sądowe wysyłane są na stare, nieaktualne adresy osób pozwanych. W naszej Kancelarii EUROLEGE zajmujemy się takimi sprawami kompleksowo. Włącznie z odzyskanie zabranych przez komornika środków. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian568 Napisano Luty 7, 2021 Share Napisano Luty 7, 2021 Myślę że nie słusznie zablokowali konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się