Natalia244 Napisano Styczeń 29, 2021 Share Napisano Styczeń 29, 2021 Obecnie przebywam na świadczeniu pielęgnacyjnym z czego się nie rozliczam, ale mąż wpisuje mnie do rozliczenia czy w związku z tym iż widnieją tam moje dane komornik torego mam może zabrać zwrot podatku mężowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 2, 2021 Share Napisano Luty 2, 2021 Dnia 29.01.2021 o 15:27, Natalia244 napisał: Obecnie przebywam na świadczeniu pielęgnacyjnym z czego się nie rozliczam, ale mąż wpisuje mnie do rozliczenia czy w związku z tym iż widnieją tam moje dane komornik torego mam może zabrać zwrot podatku mężowi? Kto jest dłużnikiem? Czy Pani z mężem, czy tylko mąż, czy tylko Pani? Ważne również pytanie: czy zanim pojawił się komornik otrzymywała Pani/Państwo jakiekolwiek pisma z sądu w tej sprawie? Jeśli NIE, to wówczas istnieją skuteczne metody zatrzymania działań komorniczych i nawet odzyskania zabranych dotychczas środków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalia244 Napisano Luty 2, 2021 Autor Share Napisano Luty 2, 2021 Dłużnikiem jestem tylko ja. Przed komornikiem nie było żadnych pism z sądu. W tej sprawie komorniczej była od państwa pomoc niestety sprawa przegrana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 2, 2021 Share Napisano Luty 2, 2021 46 minut temu, Natalia244 napisał: Dłużnikiem jestem tylko ja. Przed komornikiem nie było żadnych pism z sądu. W tej sprawie komorniczej była od państwa pomoc niestety sprawa przegrana. Prosimy o kontakt z przydzielonym Pani Mecenasem. Być może da się coś jeszcze zrobić w sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się