Skocz do zawartości

Wyłudzenie

annam190

Polecane posty

Dzień dobry. Mam problem ? Z racji trudnej sytuacji po utracie pracy, zaciągnęłam kilka chwilówek i wpadłam tym samym w kłopoty. W internecie znalazłam firmę, która rzekomo miała mi pomóc w ich spłacie, okazało się, że to oszuści. Wpłaciłam im 590zl za przygotowanie umowy itp. Głupia ja czułam, że jest coś nie tak, ale chciałam się chwytać wszystkiego. Teraz oczywiście zero odzewu, czy jest szansa żebym odzyskała te pieniądze?

1 godzinę temu, annam190 napisał:

Dzień dobry. Mam problem ? Z racji trudnej sytuacji po utracie pracy, zaciągnęłam kilka chwilówek i wpadłam tym samym w kłopoty. W internecie znalazłam firmę, która rzekomo miała mi pomóc w ich spłacie, okazało się, że to oszuści. Wpłaciłam im 590zl za przygotowanie umowy itp. Głupia ja czułam, że jest coś nie tak, ale chciałam się chwytać wszystkiego. Teraz oczywiście zero odzewu, czy jest szansa żebym odzyskała te pieniądze?

W takiej sytuacji powinna Pani jak najszybciej złożyć zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa. Jeśli firma, która pobrała od Pani wynagrodzenie nie odpowiada, to znaczy, że mogła Pani paść ofiarą wyłudzenia.

Jeśli potrzebuje Pani pomocy w swoich sprawach to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Chętnie przyjrzymy się Pani sytuacji i postaramy się pomóc.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...