annam190 Napisano Luty 7, 2021 Share Napisano Luty 7, 2021 Dzień dobry. Mam ogromny problem. Z racji trudnej sytuacji życiowej zaciągnęłam kilka chwilowek. Potem zaciągałam następne starając się spłacić poprzednie po czym wpadłam w błędne koło. Łącznie jest tego ok 7 tys. Nie mam jeszcze żadnego komornika i bardzo mi zależy żeby tak zostało jednak nie mam zdolności na wzięcie np konsolidacji. Obecnie mam umowę o pracę na czas nieokreślony, lecz jestem na zasiłku macierzyńskim. Czy jest ktoś kto mógłby mi jakoś pomóc? ? mail: annam190@wp.pl Pozdrawiam serdecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 8, 2021 Share Napisano Luty 8, 2021 Dnia 7.02.2021 o 09:51, annam190 napisał: Dzień dobry. Mam ogromny problem. Z racji trudnej sytuacji życiowej zaciągnęłam kilka chwilowek. Potem zaciągałam następne starając się spłacić poprzednie po czym wpadłam w błędne koło. Łącznie jest tego ok 7 tys. Nie mam jeszcze żadnego komornika i bardzo mi zależy żeby tak zostało jednak nie mam zdolności na wzięcie np konsolidacji. Obecnie mam umowę o pracę na czas nieokreślony, lecz jestem na zasiłku macierzyńskim. Czy jest ktoś kto mógłby mi jakoś pomóc? ? mail: annam190@wp.pl Pozdrawiam serdecznie. Jeszcze w dniu dzisiejszym otrzyma Pani od nas maila. Postaramy się Pani pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annam190 Napisano Luty 8, 2021 Autor Share Napisano Luty 8, 2021 Bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się