Alexio Napisano Luty 15, 2021 Share Napisano Luty 15, 2021 Witam, komornik prowadzi egzekucję jednocześnie z konta bankowego oraz pensji, kilka dni temu na moje konto wpłynęły pieniądze z dotacji Mój prąd, które to nie są dla mnie a taty jednak w zeszłym roku nie miałem prowadzonej egzekucji i nie wiedział więc podał mój nr konta którego zmienić się nie dało. Bylem dziś w biurze komornika i dowiedziałem się że muszę pisać wniosek o ograniczenie egzekucji jednak nie podał mi żadnych informacji jak ten wniosek ma wyglądać ani nie odpowiedział czy te pieniądze są wolne od zajęcia. Prosiłbym o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 16, 2021 Share Napisano Luty 16, 2021 Dnia 15.02.2021 o 10:48, Alexio napisał: Witam, komornik prowadzi egzekucję jednocześnie z konta bankowego oraz pensji, kilka dni temu na moje konto wpłynęły pieniądze z dotacji Mój prąd, które to nie są dla mnie a taty jednak w zeszłym roku nie miałem prowadzonej egzekucji i nie wiedział więc podał mój nr konta którego zmienić się nie dało. Bylem dziś w biurze komornika i dowiedziałem się że muszę pisać wniosek o ograniczenie egzekucji jednak nie podał mi żadnych informacji jak ten wniosek ma wyglądać ani nie odpowiedział czy te pieniądze są wolne od zajęcia. Prosiłbym o pomoc Przede wszystkim należałoby sprawdzić, czy egzekucja w ogóle może być prowadzona. Gdyby okazało się, że nie - a prowadziliśmy wiele takich spraw - to wówczas problem sam się rozwiąże. W takiej sytuacji możemy doprowadzić do umorzenia postępowania egzekucyjnego i odzyskania wszystkich zabranych przez konmornika do tej pory pieniędzy. Zapraszamy do kontaktu. Chętnie pomożemy. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się