Agata Napisano Marzec 4, 2021 Share Napisano Marzec 4, 2021 Witam, jakiś czas temu wzięłam pożyczkę z supergrosz na początku spłacałam ratalnie mój dług ale niestety wstyd przyznać inne długi narosły i niestety nie było mnie stać na spłatę. Za pomocą rodziny a konkretnie mamy(mąż nic nie wie) udało mi się spłacić inne długi. niestety zanim mogłam się podjąć jakiejś deklaracji w stronę supergrosz dostałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym. (wplnał w poniedzialek 01/03/2021) Kwota do spłaty w nakazie 6944,77 zł Kwota zwrotu opłaty sadowej to 1300 zł Czy moge cos zrobic w tej sprawie? na moja korzysc? pewnie musze splacic od czego wiadomo nie uciekne ale chcialabym poznac kogos zdanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Marzec 4, 2021 Share Napisano Marzec 4, 2021 2 godziny temu, Agata napisał: jakiś czas temu wzięłam pożyczkę z supergrosz na początku spłacałam ratalnie mój dług ale niestety wstyd przyznać inne długi narosły i niestety nie było mnie stać na spłatę. Za pomocą rodziny a konkretnie mamy(mąż nic nie wie) udało mi się spłacić inne długi. niestety zanim mogłam się podjąć jakiejś deklaracji w stronę supergrosz dostałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym. (wplnał w poniedzialek 01/03/2021) Kwota do spłaty w nakazie 6944,77 zł Kwota zwrotu opłaty sadowej to 1300 zł Czy moge cos zrobic w tej sprawie? na moja korzysc? pewnie musze splacic od czego wiadomo nie uciekne ale chcialabym poznac kogos zdanie trzeba złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty, termin to 14 dni od odebrania nakzu, tym bardziej, że była cesja wierzytelności i być może być tak, że w ogóle uniiknie pani spłaty tego zadłużenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Marzec 5, 2021 Share Napisano Marzec 5, 2021 18 godzin temu, Agata napisał: Witam, jakiś czas temu wzięłam pożyczkę z supergrosz na początku spłacałam ratalnie mój dług ale niestety wstyd przyznać inne długi narosły i niestety nie było mnie stać na spłatę. Za pomocą rodziny a konkretnie mamy(mąż nic nie wie) udało mi się spłacić inne długi. niestety zanim mogłam się podjąć jakiejś deklaracji w stronę supergrosz dostałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym. (wplnał w poniedzialek 01/03/2021) Kwota do spłaty w nakazie 6944,77 zł Kwota zwrotu opłaty sadowej to 1300 zł Czy moge cos zrobic w tej sprawie? na moja korzysc? pewnie musze splacic od czego wiadomo nie uciekne ale chcialabym poznac kogos zdanie Pani Agato, w sprawie z Alektum Capital można wdrożyć wiele strategii procesowych. Z naszego doświadczenia wynika, że przy odpowiednio dobranej strategii wygrywalność jest na wysokim poziomie. Bardzo często udaje się wygrywać w całości, a nasi klienci mają do zapłaty 0 zł. Musi Pani jedynie pamiętać o zachowaniu terminu na wniesienie sprzeciwu od nakazu zapłaty. Wynosi on 2 tygodnie i liczony jest od dnia odbioru przesyłki sądowej. Chętnie pomożemy Pani w napisaniu sprzeciwu i dalszej reprezentacji sądowej. Mamy na koncie wiele wygranych spraw z bankami, chwilówkami oraz firmami windykacyjnymi, w tym z Alektum Capital: https://www.eurolege.pl/alektum-capital-ag-pozywa-do-sadu-i-przegrywa-jak-wygrac-z-alektum/ Zapraszamy do kontaktu. Służymy pomocą i radą ? Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się