Krzysztof_65 Napisano Marzec 17, 2021 Share Napisano Marzec 17, 2021 Dzień dobry, Chciałbym uzyskać pewne informacje. Chcę splacić całość zadłużenia u komornika i zastanawia mnie czy wpłata do jego rąk nadal jest oprocentowana na 15% jeżeli wpłaty dokonuje dłużnik? Jeżeli tak, to czy można pomniejszyć tę opłatę wybierając inny sposób wpłaty do komornika? Proszę o odpowiedź. Uprzejmie dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Marzec 19, 2021 Share Napisano Marzec 19, 2021 Dnia 17.03.2021 o 10:17, Krzysztof_65 napisał: Dzień dobry, Chciałbym uzyskać pewne informacje. Chcę splacić całość zadłużenia u komornika i zastanawia mnie czy wpłata do jego rąk nadal jest oprocentowana na 15% jeżeli wpłaty dokonuje dłużnik? Jeżeli tak, to czy można pomniejszyć tę opłatę wybierając inny sposób wpłaty do komornika? Proszę o odpowiedź. Uprzejmie dziękuję. Pozdrawiam Krzysiek W aktualnym stanie prawnym, jeśli prowadzona jest egzekucja komornicza, korzystniej jest wpłacić pieniądze do komornika niż wprost do wierzyciela. Najlepiej jest to zrobić w terminie do 1 miesiąca od dnia dokonania zajęcia przez komornika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się