Romi70 Napisano Kwiecień 9, 2021 Share Napisano Kwiecień 9, 2021 Mam pytanie: Mam już zajętą emeryturę przez komornika, dodatkowo komornik zajął konto bankowe na które wpływa ta emerytura. Oświadczam że nie mam dodatkowych wpływów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romi70 Napisano Kwiecień 9, 2021 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2021 Do tego postu pytanie. Czy komornik miał prawo dać blokadę na przekroczenie 2100 zł. na koncie bankowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 12, 2021 Share Napisano Kwiecień 12, 2021 Dnia 9.04.2021 o 12:17, Romi70 napisał: Mam pytanie: Mam już zajętą emeryturę przez komornika, dodatkowo komornik zajął konto bankowe na które wpływa ta emerytura. Oświadczam że nie mam dodatkowych wpływów. Dnia 9.04.2021 o 15:50, Romi70 napisał: Do tego postu pytanie. Czy komornik miał prawo dać blokadę na przekroczenie 2100 zł. na koncie bankowym? Jeśli emerytura wpływa na konto bankowe, to nie może ponownie podlegać egzekucji. Szeroko na postawione pytanie odpowiadaliśmy już w innym komentarzu, zamieszczonym na naszym forum w tym miejscu: Zachęcamy także do zapoznania się z ciekawym artykułem dotyczącym tematyki zajęć emerytury. Link do artykuły: https://www.anty-dlug.pl/czy-komornik-moze-zajac-cala-emeryture-z-konta-bankowego/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się