Skocz do zawartości

Forum kredytowe - z jakiego poradzicie korzystać?

Gość Bożena KRK

Polecane posty

Gość Bożena KRK

Witam wszystkich forumowiczów. Trafiłam tutaj przez długi, które mnie trapią od ponad 5 lat. Znalazłam też kilka innych forum kredytowe, ale jakoś za dużo ludzi tam siedzi i wypisuje głupoty. Czy to forum kredytowe polecacie i można tutaj znaleźć jakieś ciekawe odpowiedzi bez zbędnego gadania? Nie chciałabym słuchać po raz dziesiąty, że jak mam długi to trzeba się dogadać z wierzycielem i negocjować. To każdy potrafi. Ja bym chciała konkrety.

Dnia 23.04.2021 o 12:26, Gość Bożena KRK napisał:

Witam wszystkich forumowiczów. Trafiłam tutaj przez długi, które mnie trapią od ponad 5 lat. Znalazłam też kilka innych forum kredytowe, ale jakoś za dużo ludzi tam siedzi i wypisuje głupoty. Czy to forum kredytowe polecacie i można tutaj znaleźć jakieś ciekawe odpowiedzi bez zbędnego gadania? Nie chciałabym słuchać po raz dziesiąty, że jak mam długi to trzeba się dogadać z wierzycielem i negocjować. To każdy potrafi. Ja bym chciała konkrety.

Pani Bożeno, na naszym forum staramy się trzymać najwyższy poziom rozmów na tematy prawnicze. Nie dopuszczamy do konwersacji nie na temat albo spamowania. Dlatego jeśli szuka Pani dobrego forum kredytowego to oczywiście trafiła Pani w dobre miejsce :)

Oczywiście zapraszamy do konwersacji i zadawania pytań. Chętnie na nie odpowiemy. Ponadto, w przypadku spraw wymagających analizy i spojrzenia okiem prawnika zapraszamy do kontaktu z nami bezpośrednio. Wszystko załatwimy zdalnie.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...