Gość Mam problem prawny Napisano Kwiecień 23, 2021 Share Napisano Kwiecień 23, 2021 Miał może ktoś z Was problem z dlugi info? Moje zadłużenie wystawione jest na giełdzie długów. Wykonuję pracę, w której raczej krzywo się patrzy na ludzi z długami. Czy można to jakoś wykreślić? Czy jest to w ogóle zgodne z przepisami żeby tak wpisywać ludzi bez ich zgody na jakieś internetowe strony jak z portalu randkowego? Jeśli coś wiecie proszę o poradę w sprawie bo nie wiem już co robić. Policja umywa ręce. Mówią, że to sprawa cywilna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 23, 2021 Share Napisano Kwiecień 23, 2021 3 godziny temu, Gość Mam problem prawny napisał: Miał może ktoś z Was problem z dlugi info? Moje zadłużenie wystawione jest na giełdzie długów. Wykonuję pracę, w której raczej krzywo się patrzy na ludzi z długami. Czy można to jakoś wykreślić? Czy jest to w ogóle zgodne z przepisami żeby tak wpisywać ludzi bez ich zgody na jakieś internetowe strony jak z portalu randkowego? Jeśli coś wiecie proszę o poradę w sprawie bo nie wiem już co robić. Policja umywa ręce. Mówią, że to sprawa cywilna. Niestety, ale zgodnie z aktualnymi przepisami i stanowiskiem Prezesa UODO wpisywanie dłużników na stronę dlugi info jest dopuszczalne. Więcej na ten temat pisaliśmy już na forum: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się