Skocz do zawartości

Kredyt hipoteczny mBank

Gość Iwan Groźny

Polecane posty

Gość Iwan Groźny

Mam problem ze spłatą kredytu hipotecznego w mBank. Próby rozmowy z pracownikami niestety spaliły na panewce i szykuję się do walki w sadzie. Jak to może wyglądać? Od czego może się zacząć i w końcu czy moje mieszkanie jest póki co bezpieczne? Nie mogą mi go zabrać z dnia na dzień? Czytałem trochę na necie o tym, że niby wszystko póki co jest ok, ale lepiej się dopytać. Ma ktoś jakieś doświadczenia w ogóle z kredytem hipotecznym? A jak z mBankiem to już w ogóle byłoby super.

Dnia 23.04.2021 o 13:14, Gość Iwan Groźny napisał:

Mam problem ze spłatą kredytu hipotecznego w mBank. Próby rozmowy z pracownikami niestety spaliły na panewce i szykuję się do walki w sadzie. Jak to może wyglądać? Od czego może się zacząć i w końcu czy moje mieszkanie jest póki co bezpieczne? Nie mogą mi go zabrać z dnia na dzień? Czytałem trochę na necie o tym, że niby wszystko póki co jest ok, ale lepiej się dopytać. Ma ktoś jakieś doświadczenia w ogóle z kredytem hipotecznym? A jak z mBankiem to już w ogóle byłoby super.

Zgodnie z przepisami Pana nieruchomość jest aktualnie bezpieczna. Stanowi Pana własność i bank nie może nic zrobić. Wobec opóźnień w spłatach rat może się Pan spodziewać wezwania do zapłaty. Następnie wypowiedzenia umowy kredytu. Kolejnym krokiem banku będzie zapewne złożenie pozwu o zapłatę do sądu. A tutaj z naszego doświadczenia wynika, że jest pole do manewru i walki o swoje prawa. Mamy na swoim koncie wygrane sprawy o kredyty hipoteczne z różnymi bankami.

Jeśli chciałby się Pan dowiedzieć czegoś więcej, uzyskać bezpłatną analizę swojej sytuacji to zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...