Gość mała Napisano Kwiecień 23, 2021 Share Napisano Kwiecień 23, 2021 Chciałabym złożyć wniosek o zwrot prowizji bankowej. Chodzi o kredyt zaciągany 2015 roku w dawnym Euro Banku. Chcę złożyć teraz wniosek o zwrot prowizji za wcześniejszą spłątę do Banku Millenium, ale nie wiem czy na to jest jakiś wzór na wniosek o zwrot prowizji? Czy można ot tak sobie napisać własnymi słowami? Nie chcę czegoś źle zrobić, żeby nie było problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 26, 2021 Share Napisano Kwiecień 26, 2021 Dnia 23.04.2021 o 13:19, Gość mała napisał: Chciałabym złożyć wniosek o zwrot prowizji bankowej. Chodzi o kredyt zaciągany 2015 roku w dawnym Euro Banku. Chcę złożyć teraz wniosek o zwrot prowizji za wcześniejszą spłątę do Banku Millenium, ale nie wiem czy na to jest jakiś wzór na wniosek o zwrot prowizji? Czy można ot tak sobie napisać własnymi słowami? Nie chcę czegoś źle zrobić, żeby nie było problemów. Niestety nie ma jednego, gotowego wzoru pisma o zwrot prowizji bankowej. Każda sprawa jest inna i zawsze należy dokładnie wyliczyć ile się Pani takiego zwrotu należy. Jeśli napisze Pani pismo do banku o zwrot prowizji to może Pani nie otrzymać nic, a także otrzymać pewną sumę pieniędzy, która może być zaniżona względem tego co faktycznie mogła Pani dostać. Dlatego zalecamy korzystanie z pomocy specjalistów w tym zakresie. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat pomagamy w odzyskiwaniu prowizji za wcześniejszą spłatę kredytów i pożyczek. Więcej na temat tego czym jest zwrot prowizji i jak podchodzimy do spraw znajdzie Pani w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/zwrot-prowizji-bankowej/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się