Gość Teresa00 Napisano Kwiecień 6, 2020 Share Napisano Kwiecień 6, 2020 Dostałam pozew i nakaz zaplaty. Pozwalała mnie jakaś firma Lejen sp zoo. Podobno kupili jakiś mój dług. Chciałabym się bronić, ale nie za bardzo wiem jak. Macie jakieś doświadczenia? Chętnie bym się coś dowiedziała więcej. Termin mam na koniec tego tygodnia żeby się odwołać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 7, 2020 Share Napisano Kwiecień 7, 2020 Pani Tereso, jest to jedna z wielu działających na polskim rynku firm windykacyjnych. Jeśli miała Pani kiedykolwiek zadłużenie w banku, chwilówce czy sieci telefonicznej to możliwe, że to zadłużenie (niekoniecznie istniejące) mogło zostać zakupione przez LEJEN Sp. z o.o. Zachęcamy do złożenia sprzeciwu od nakazu zapłaty w tej sprawie, aby skutecznie przeciwstawić się żądaniom zawartym w pozwie o zapłatę. Jeśli jest Pani zainteresowana współpracą z naszą Kancelarią zapraszamy do kontaktu przez telefon: 530 333 130 albo mailowo: kontakt@eurolege.pl Pod tym linkiem znajdzie Pani archiwum części wygranych przez nas spraw sądowych: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łazik Napisano Wrzesień 22, 2020 Share Napisano Wrzesień 22, 2020 Ja także mam problem sądowy z Lejen. Nie za bardzo wiem jak z tego wybrnąć. Nie jestem prawnikiem. Czy mi tez udzielicie wsparcia? Słyszałem o was dobre rzeczy więc pomyślałem że napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Wrzesień 23, 2020 Share Napisano Wrzesień 23, 2020 14 godzin temu, Gość Łazik napisał: Ja także mam problem sądowy z Lejen. Nie za bardzo wiem jak z tego wybrnąć. Nie jestem prawnikiem. Czy mi tez udzielicie wsparcia? Słyszałem o was dobre rzeczy więc pomyślałem że napisze. Oczywiście możemy Panu pomóc w sprawie z Lejen Sp. z o.o. Mamy bogate i wieloletnie doświadczenie w sporach sądowych z firmami pożyczkowymi, windykacyjnymi oraz bankami. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się