Gość Radek Napisano Kwiecień 28, 2021 Share Napisano Kwiecień 28, 2021 Chciałbym wziąć pożyczkę. Jednak umowa pożyczki pieniędzy w banku odpada. Mam napaskudzony BIK. Czy w chwilówkach jest bezpiecznie? Obawiam się trochę i dlatego pytam. Po rodzinie pożyczyłem i teraz już nie mam od kogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 28, 2021 Share Napisano Kwiecień 28, 2021 4 godziny temu, Gość Radek napisał: Chciałbym wziąć pożyczkę. Jednak umowa pożyczki pieniędzy w banku odpada. Mam napaskudzony BIK. Czy w chwilówkach jest bezpiecznie? Obawiam się trochę i dlatego pytam. Po rodzinie pożyczyłem i teraz już nie mam od kogo. Panie Radku, jeśli nie ma Pan zdolności kredytowej to zalecamy ostrożność. Pochopne zadłużanie się w chwilówkach może skończyć się wpadnięciem w spiralę zadłużenia, z której ciężko wyjść. Kolejna umowa pożyczki może być złym rozwiązaniem. Więcej na temat spirali zadłużeń pisaliśmy na naszym blogu: https://www.eurolege.pl/spirala-zadluzenia-i-petla-pozyczek-jak-sie-od-nich-uwolnic/ Jeśli ma Pan problemy finansowe warto byłoby rozpocząć proces oddłużania. Jednak nie polegający na braniu kolejnego kredytu albo ogłaszaniu upadłości konsumenckiej. Chodzi mianowicie o działania, których celem całkowita redukcja zadłużenia albo znaczne jego zmniejszenie. Jest to możliwe, wystarczy jedynie spojrzeć w dokumentację i zobaczyć czy w umowach zawartych pomiędzy Panem a wierzycielami wszystko jest w porządku. A zakładamy, że w umowach mogą być przepisy naruszające Pana prawa jako konsumenta, jak chociażby klauzule niedozwolone. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się