Gość Sergiusz Napisano Kwiecień 28, 2021 Share Napisano Kwiecień 28, 2021 Czy komornik może zająć konto Revolut? Mam to konto i sprawę sądową z bankiem o zapłatę kredytu. Obawiam się, że jak przegram to komornik zajmie mi wszystkie pieniądze. Jak to wygląda prawnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 28, 2021 Share Napisano Kwiecień 28, 2021 2 godziny temu, Gość Sergiusz napisał: Czy komornik może zająć konto Revolut? Mam to konto i sprawę sądową z bankiem o zapłatę kredytu. Obawiam się, że jak przegram to komornik zajmie mi wszystkie pieniądze. Jak to wygląda prawnie? Zgodnie z przepisami polski komornik może zająć konto prowadzone w Polsce. Konto Revolut wolne jest od komornika. To znaczy, że komornik nie może zająć konta Revolut. Temat poruszaliśmy już na forum: Ponadto odsyłamy także na naszego bloga, na którym opisujemy konto wolne od komornika: https://www.eurolege.pl/konto-niewidoczne-dla-komornika-jak-zalozyc/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się