Skocz do zawartości

e-sąd opinie

Gość Polak1113

Polecane posty

Gość Polak1113

Mam założoną sprawę w e-sądzie. Niedługo dostanę nakaz zapłaty. Wszystko widzę w systemie informatycznym. Jakie są wasze opinie o e-sądzie? Jest się czego obawiać? Mogą na mnie nasłać komornika? Słyszałem, że wielu ludzi ma teraz problemy po pozwach różnych firm windykacyjnych. Jakie są wasze aktualne doświadczenia z tym lubelskim e-sądem?

Przed chwilą, Gość Polak1113 napisał:

Mam założoną sprawę w e-sądzie. Niedługo dostanę nakaz zapłaty. Wszystko widzę w systemie informatycznym. Jakie są wasze opinie o e-sądzie? Jest się czego obawiać? Mogą na mnie nasłać komornika? Słyszałem, że wielu ludzi ma teraz problemy po pozwach różnych firm windykacyjnych. Jakie są wasze aktualne doświadczenia z tym lubelskim e-sądem?

Przede wszystkim musimy wyrazić nasze uznanie za to, że interesuje się Pan na tyle swoimi sprawami, że założył Pan konto w e-sądzie. To bardzo dobry pomysł i z pewnością pozwoli Panu na spokojniejszy sen. Dzięki temu już dużo wcześniej będzie Pan wiedział, że w Pana sprawach coś się dzieje. Warto posiadać konto w e-sądzie nawet w przypadku braku spraw sądowych.

Co do komornika i e-sądu to jest to prawda. Prawomocny nakaz zapłaty wydany przez e-sąd ma skutki prawomocnego wyroku sądowego. Dlatego otrzymując jakiekolwiek pismo z sądu należy zawsze na nie odpowiednio reagować. Jeśli jest to nakaz zapłaty wydany w EPU to w ciągu 2 tygodni należy wnieść sprzeciw od nakazu zapłaty. Bardzo wartościowy i obszerny artykuł o tym czym jest e-sąd i jak działa może Pan znaleźć na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/jak-dziala-e-sad-w-lublinie/

Jeśli otrzyma Pan pierwsze pismo z e-sądu zapraszamy do kontaktu. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w sprawach sądowych przeciwko firmom pożyczkowym, windykacyjnym oraz bankom. Pomogliśmy już tysiącom osób pozwanych do sądów w całej Polsce. Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...