Skocz do zawartości

Wzór pisma o zwrot prowizji

Gość Lena

Polecane posty

Spłaciłam z mężem pożyczkę bankową w Santander. Chciałabym się teraz ubiegać o zwrot prowizji bankowej. Czy jest jakiś uniwersalny wzór pisma o zwrot prowizji? Tak sobie liczyłam, że kilka tysięcy złotych byłoby do odzyskania.

4 godziny temu, Gość Lena napisał:

Spłaciłam z mężem pożyczkę bankową w Santander. Chciałabym się teraz ubiegać o zwrot prowizji bankowej. Czy jest jakiś uniwersalny wzór pisma o zwrot prowizji? Tak sobie liczyłam, że kilka tysięcy złotych byłoby do odzyskania.

Pani Leno, nie ma jednego, uniwersalnego wzoru pisma o zwrot prowizji bankowej. Konieczne jest przyjrzenie się wnikliwie Pani sytuacji i wszystkim dokumentom w sprawie. Jeśli zechciałaby Pani nawiązać z nami współpracę chętnie pomożemy odzyskać pieniądze z banku Santander. Mamy wieloletnie doświadczenie w tego typu sprawach. Odzyskaliśmy już znaczne kwoty dla naszych Klientów. W każdym razie odradzamy samodzielne zajmowanie się sprawą ze względu na to, że instytucje finansowe potrafią odmówić wypłaty mimo ewidentnej racji konsumenta albo zaniżyć kwotę do wypłaty. To drugie bywa nawet groźniejsze, ponieważ niczego nieświadomy konsument nie zdaje sobie sprawy, że wypłacono mu niepełną kwotę zwrotu prowizji.

Więcej na temat zwrotów prowizji może Pani przeczytać na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/zwrot-prowizji-bankowej/

Zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Temat poruszaliśmy już także wcześniej na naszym forum. Link do wątku: 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...