Skocz do zawartości

Pismo do banku o zwrot pieniędzy

Gość Maria - Kraków

Polecane posty

Gość Maria - Kraków

Spłaciłam w banku cały kredyt. Wszystko jak zostało wyliczone, razem z odsetkami i kosztami. Okazuje się, że bank chce mi oddać część pieniędzy, ale tylko jakieś ok 30% tego co sobie wyliczyłam, że powinni mi zwrócić. Jest jakieś pismo do banku o zwrot pieniędzy? Chodzi mi o jakiś taki wzór pisma, w którym będą przepisy i będzie wynikało, że mi się należą pieniądze. Jestem w kropce, bo ani w jedną ani w drugą stronę nie idzie ta sprawa. Byłam u prawnika w starostwie powiatowym u nas w urzędzie, ale w sumie nic mi nie powiedział. Tylko, że dalej negocjować i w sumie nic się nie dowiedziałam. Proszę o radę i ewentualną pomoc. Co powinnam dalej robić?

2 godziny temu, Gość Maria - Kraków napisał:

Spłaciłam w banku cały kredyt. Wszystko jak zostało wyliczone, razem z odsetkami i kosztami. Okazuje się, że bank chce mi oddać część pieniędzy, ale tylko jakieś ok 30% tego co sobie wyliczyłam, że powinni mi zwrócić. Jest jakieś pismo do banku o zwrot pieniędzy? Chodzi mi o jakiś taki wzór pisma, w którym będą przepisy i będzie wynikało, że mi się należą pieniądze. Jestem w kropce, bo ani w jedną ani w drugą stronę nie idzie ta sprawa. Byłam u prawnika w starostwie powiatowym u nas w urzędzie, ale w sumie nic mi nie powiedział. Tylko, że dalej negocjować i w sumie nic się nie dowiedziałam. Proszę o radę i ewentualną pomoc. Co powinnam dalej robić?

Pani Mario, jeśli potrzebuje Pani pomocy w sprawie zwrotu prowizji bankowej to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Pomagamy w tego typu sprawach i mamy wiele skutecznie załatwionych spraw na swoim koncie. Niestety, ale nie ma jednego, uniwersalnego wzoru pisma o zwrot pieniędzy z banku. Każda sprawa jest inna i wymaga odrębnego zastanowienia się nad kwestią redakcji pisma o zwrot prowizji.

Zalecamy zawsze działanie z prawnikiem. Wiemy co mówimy. Mieliśmy bardzo dużo spraw, w których Klienci sami wnioskowali o wypłatę prowizji. Jak się okazywało, w przypadku dokonania zwrotu przez bank środki wypłacone były zaniżane. Bywało, że zaniżane były nawet kilkukrotnie! Dlatego warto pytać. Niewiedza może drogo kosztować.

I tak jak napisaliśmy wyżej, zapraszamy do kontaktu. Chętnie pomożemy.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...