Gość Miśka Napisano Kwiecień 30, 2021 Share Napisano Kwiecień 30, 2021 Czy ktoś coś wie na temat związku zwrotów bankowych? Dostałam ich z polecenia, ale widzę na stronie, że nie działają? Jakieś opinie? Mam do odzyskania trochę pieniędzy za zwrot prowizji z Alior Banku. Nie chciałabym sama tego robić bo boję się pomyłek. Poza tym nie jestem biegła w tematach urzędowych i nie za bardzo potrafię takie rzeczy załatwiać. Pomóżcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 30, 2021 Share Napisano Kwiecień 30, 2021 2 godziny temu, Gość Miśka napisał: Czy ktoś coś wie na temat związku zwrotów bankowych? Dostałam ich z polecenia, ale widzę na stronie, że nie działają? Jakieś opinie? Mam do odzyskania trochę pieniędzy za zwrot prowizji z Alior Banku. Nie chciałabym sama tego robić bo boję się pomyłek. Poza tym nie jestem biegła w tematach urzędowych i nie za bardzo potrafię takie rzeczy załatwiać. Pomóżcie. Jeśli potrzebuje Pani pomocy w sprawie zwrotu prowizji bankowej to zapraszamy do kontaktu z naszą Kancelarią EUROLEGE. Pomagamy odzyskiwać zwroty po wcześniejszych spłatach kredytów i pożyczek w bankach i firmach pożyczkowych, tzw. "chwilówkach". Oferujemy rozsądne i dopasowane do potrzeb Klienta metody rozliczeń. Nie pobieramy opłat wstępnych za prowadzenie sprawy, ale bazujemy na prowizyjnym modelu rozliczeń. Więcej na temat znajdzie Pani na naszej stronie w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/zwrot-prowizji-bankowej/ Co do firmy związek zwrotów bankowych to nie mamy wiedzy na temat jej działalności. Nie jest nam znana. Niemniej zauważamy, że aktualnie nie prowadzi działalności, co wynika z informacji na stronie internetowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się