Skocz do zawartości

Credit Agricole - restrukturyzacja

Gość Inka

Polecane posty

Popadłam w opóźnienie ze spłatą długów w Credit Agricole. Wysłali mi wezwanie do zapłaty. Dokładnie się z nim zapoznałam. Proponują mi restrukturyzację. Ktoś przerabiał temat restrukturyzacji kredytu w Credit Agricole? Nie wiem czy takie coś jest dla mnie dobre czy nie? Teoretycznie pewnie tak, ale czy w praktyce to się sprawdza? Boję się do nich odzywać bo nie umiem załatwiać takich urzędowych spraw. Co radzicie?

1 godzinę temu, Gość Inka napisał:

Popadłam w opóźnienie ze spłatą długów w Credit Agricole. Wysłali mi wezwanie do zapłaty. Dokładnie się z nim zapoznałam. Proponują mi restrukturyzację. Ktoś przerabiał temat restrukturyzacji kredytu w Credit Agricole? Nie wiem czy takie coś jest dla mnie dobre czy nie? Teoretycznie pewnie tak, ale czy w praktyce to się sprawdza? Boję się do nich odzywać bo nie umiem załatwiać takich urzędowych spraw. Co radzicie?

Najpewniej kolejnym krokiem Credit Agricole będzie wypowiedzenie umowy kredytu. Chyba, że zechce Pani pójść w kierunku restrukturyzacji kredytu. Przestrzegamy jednak przed pochopnym podejmowaniem decyzji. Restrukturyzacja w banku może nie być tym, czego Pani oczekuje. Zazwyczaj kończy się to chwilową ulgą, ale ostatecznie do spłaty pozostaje większa kwota. Na temat restrukturyzacji kredytu i ugody z bankiem pisaliśmy na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/ugoda-z-bankiem-restrukturyzacja-i-konsolidacja-kredytu-czy-warto-poradnik/

Jeśli potrzebuje Pani pomocy to oczywiście zapraszamy do kontaktu. Mamy wieloletnie doświadczenie w sporach z bankami, firmami windykacyjnymi oraz pożyczkowymi. Na etapie postępowań sądowych doprowadziliśmy już do anulowania długów na ponad 80 milionów złotych.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...