Skocz do zawartości

Brak możliwości spłaty nawet odsetek od zaległości

Polecane posty

Dzień dobry. 

Mam zadłużenie komornicze na łączną kwotę ok 180000zl na chwilę obecną nie jestem w stanie spłacać nawet odsetek od zaległości .Pracuję na etacie za najniższą krajową razem z partnerką  mamy na utrzymaniu córkę uczeszczajaca do 2 klasy szkoły ponadgimnazjalne.

Jestem współwłaścicielem domu jednorodzinnego  z końca 19 wieku wpisany do rejestru zabytków dom jest  niepodzielny wspólna instalacja co wspólny korytarz .

Współwłaściciel domu mój brat zmarł dwa lata temu żyje jego żona i niepełnoletnia córka. 

Mam pytanie czy jest możliwość wyjścia z tej sytuacji w tej chwili mam ugody na spłatę 4 chwilowek jestem w stanie spłacać około 1000zl miesięcznik.

Dnia 1.05.2021 o 04:48, Kerim777351 napisał:

Dzień dobry. 

Mam zadłużenie komornicze na łączną kwotę ok 180000zl na chwilę obecną nie jestem w stanie spłacać nawet odsetek od zaległości .Pracuję na etacie za najniższą krajową razem z partnerką  mamy na utrzymaniu córkę uczeszczajaca do 2 klasy szkoły ponadgimnazjalne.

Jestem współwłaścicielem domu jednorodzinnego  z końca 19 wieku wpisany do rejestru zabytków dom jest  niepodzielny wspólna instalacja co wspólny korytarz .

Współwłaściciel domu mój brat zmarł dwa lata temu żyje jego żona i niepełnoletnia córka. 

Mam pytanie czy jest możliwość wyjścia z tej sytuacji w tej chwili mam ugody na spłatę 4 chwilowek jestem w stanie spłacać około 1000zl miesięcznik.

Czy i jakie działania można podjąć uzależnione jest przede wszystkim od tego, czy jeszcze na etapie postępowania sądowego nie doszło do istotnych uchybień formalnych ze strony sądu. Jeśli chciałby Pan uzyskać darmową analizę swojej sprawy to oczywiście możemy ją Panu zapewnić.

Zapraszamy do kontaktu. Mamy wieloletnie doświadczenie w tego typu sprawach. Zajmujemy się pomocą osobom zadłużonym w całym kraju, które mają problemy z bankami, chwilówkami oraz firmami windykacyjnymi. Jeśli znajdziemy jakiekolwiek możliwości interwencji w Pana sprawie to na pewno pomożemy. Mamy na swoim koncie bardzo dużą ilość umorzonych egzekucji, po których odzyskiwaliśmy naszym Klientom wszystkie zabrane środki.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...