Jedrek Napisano Maj 5, 2021 Share Napisano Maj 5, 2021 Dzień dobry, komornik pobrał moje wynagrodzenie z konta na które wpływa tylko 2060 zł miesięcznie, dostałem przelew który wpłynął na konto 30 kwietnia i tego samego dnia zostały przelane na konto komornika, co można w tej sytuacji zrobić jak się odwołać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 5, 2021 Share Napisano Maj 5, 2021 33 minuty temu, Jedrek napisał: Dzień dobry, komornik pobrał moje wynagrodzenie z konta na które wpływa tylko 2060 zł miesięcznie, dostałem przelew który wpłynął na konto 30 kwietnia i tego samego dnia zostały przelane na konto komornika, co można w tej sytuacji zrobić jak się odwołać ? Czy Pana wynagrodzenie u pracodawcy jest wyższe czy równe minimalnemu wynagrodzeniu w kwocie 2.060 zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrek Napisano Maj 5, 2021 Autor Share Napisano Maj 5, 2021 Jest równe i wpływa zawsze na początku miesiąca, w kwietniu miałem wpływ na konto za marzec 1 kwietnia był wpływ, i za kwiecień dostałem 30 kwietnia, tylko to jest wynagrodzenie za kwiecień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrek Napisano Maj 5, 2021 Autor Share Napisano Maj 5, 2021 3 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: Czy Pana wynagrodzenie u pracodawcy jest wyższe czy równe minimalnemu wynagrodzeniu w kwocie 2.060 zł? Jest równe i wpływa zawsze na początku miesiąca, w kwietniu miałem wpływ na konto za marzec 1 kwietnia był wpływ, i za kwiecień dostałem 30 kwietnia, tylko to jest wynagrodzenie za kwiecień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 5, 2021 Share Napisano Maj 5, 2021 2 godziny temu, Jedrek napisał: Jest równe i wpływa zawsze na początku miesiąca, w kwietniu miałem wpływ na konto za marzec 1 kwietnia był wpływ, i za kwiecień dostałem 30 kwietnia, tylko to jest wynagrodzenie za kwiecień. Ta kwota powinna być całkowicie wolna od zajęcia. Należy o tym fakcie powiadomić jak najszybciej komornika prowadzącego egzekucję oraz prezesa sądu rejonowego, przy którym działa komornik. Dodatkowo należy sprawdzić czy egzekucja w ogóle może być prowadzona. Wynika to z faktu, że być może tytuł wykonawczy stanowiący podstawę egzekucji jest wadliwy. Gdyby tak było egzekucja będzie do umorzenia i będzie można odzyskać wszystkie zabrane przez komornika pieniądze. Czy tak jest w Pana przypadku? Tego nie wiemy, ale możemy bezpłatnie przeanalizować sprawę. A jeśli będzie dało się coś zrobić w tym zakresie to oczywiście chętnie pomożemy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrek Napisano Maj 5, 2021 Autor Share Napisano Maj 5, 2021 W jaki sposób poinformować komornika list polecony ? Czy wasza kancelaria zajmuje się takimi sprawami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 6, 2021 Share Napisano Maj 6, 2021 15 godzin temu, Jedrek napisał: W jaki sposób poinformować komornika list polecony ? Czy wasza kancelaria zajmuje się takimi sprawami ? Tak, komornika należy informować listem poleconym albo osobiście składając pismo żądając potwierdzenia jego złożenia. Pomocą w sprawach komorniczych zajmujemy się od wielu lat. Jeśli po analizie sprawy widzimy, że istnieje realna szansa pomocy to wówczas po ustaleniu warunków współpracy wkraczamy do sprawy i zmierzamy zawsze do umorzenia egzekucji i odzyskania wszystkich zabranych pieniędzy. Zapraszamy do kontaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano Listopad 5, 2021 Share Napisano Listopad 5, 2021 A co jeśli mam opłacone faktury [BEZ REKLAMY SIECI] odłączyli media i to nie tylko mój przypadek zapukał komornik radzono mi skargę na jego czynności...zablokował 2 konta a ja opłaciłem karę umowną po 2 do końca roku zobaczyłem windykacje ????Jest na to rada???Jak napisać wzór na takie czynności ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 5, 2021 Share Napisano Listopad 5, 2021 3 godziny temu, malina napisał: A co jeśli mam opłacone faktury [BEZ REKLAMY SIECI] odłączyli media i to nie tylko mój przypadek zapukał komornik radzono mi skargę na jego czynności...zablokował 2 konta a ja opłaciłem karę umowną po 2 do końca roku zobaczyłem windykacje ????Jest na to rada???Jak napisać wzór na takie czynności a można napisać to tak, aby coś z tego zrozumieć, znaki interpunkcyjne = proszę o nich nie zapominać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano Listopad 7, 2021 Share Napisano Listopad 7, 2021 Dnia 5.11.2021 o 16:24, robson21 napisał: a można napisać to tak, aby coś z tego zrozumieć, znaki interpunkcyjne = proszę o nich nie zapominać. Ok. Sprawa dotyczy sieci którą miałem i miałem jeden rachunek do opłaty. Rachunek został opłacony. Podpisałem z ową firmą umowę jeszcze raz pomimo tego był problem już wcześniej z nią i skarżyli się na nią inni klienci z całej Polski!. Sprawa dotyczyła art190 1 oraz art200 osoby z mojej rodziny zresztą informowałem o sprawdzeniu bilingu tej osoby co podkreślam są to sprawy rodzinne. Podała się co jest kłamstwem że jest z kancelarii takiej i innej a jest studentka kryminalistyki ....To pomogło w zamieszaniu i spowodowaniu mnie stronie pozwanej i winnej. Kończąc fakt że stacją o pewnej nazwie która dalej działa i okłamuje ludzi wykorzystała nie jest to tylko moje zdanie aczkolwiek innych ludzi świadomych w kraju zmanipulowała moja sprawę. Dostała za to sumę pieniędzy wysoką sumę pieniędzy! I auto za opisanie moich problemów oraz 100% fikcji ich bez argumentów oraz 99%faktów podpartych dowodami. Czy tak jest to zrozumiałe?. Myślę iż grzecznie i bez błędów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 24, 2021 Share Napisano Listopad 24, 2021 Dnia 5.11.2021 o 12:44, malina napisał: A co jeśli mam opłacone faktury [BEZ REKLAMY SIECI] odłączyli media i to nie tylko mój przypadek zapukał komornik radzono mi skargę na jego czynności...zablokował 2 konta a ja opłaciłem karę umowną po 2 do końca roku zobaczyłem windykacje ????Jest na to rada???Jak napisać wzór na takie czynności ? Przede wszystkim trzeba ustalić jak to się stało, że pojawił się komornik a o sprawie sądowej nie było informacji. W takich sytuacjach zazwyczaj można umorzyć egzekucję i odzyskać pieniądze. Zajmujemy się tym. Zapraszamy do kontaktu, zobaczymy co da się zrobić: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się