Skocz do zawartości

gdzie założyć konto bankowe/bez komornika

stalowy82

Polecane posty

Witam,komornik mnie nie ściga i nie chce go kusić bo może mnie zacząć ścigać:)Jak narazie gotówke pobieram w kasie z pracy ale... gdzie założyć konto bym mógł bezpiecznie wpłacać swoje wynagrodzenie i kożystać z karty płatniczej.

Potrzebuje pewne i sprawdzone rozwiązania.

Pozdrawiam

17 godzin temu, stalowy82 napisał:

Witam,komornik mnie nie ściga i nie chce go kusić bo może mnie zacząć ścigać:)Jak narazie gotówke pobieram w kasie z pracy ale... gdzie założyć konto bym mógł bezpiecznie wpłacać swoje wynagrodzenie i kożystać z karty płatniczej.

Pozdrawiam

Jeśli jest Pan zainteresowany tematyką do zapraszamy do zapoznania się z naszym artykułem, w którym opisujemy gdzie założyć konto bez komornikahttps://www.eurolege.pl/konto-niewidoczne-dla-komornika-jak-zalozyc/

Temat był też poruszany na naszym wcześniej w tym miejscu: 

• 1 month later...
Dnia 18.05.2021 o 15:57, stalowy82 napisał:

Pozdrawiam

Jest mozliwosc założenia konta w banku zagranicznym. Konto jest w pełni funkcjonalne , mizna robic przelewy itp, otrzymuje die karte ktorą płacisz wszedzie . Konto jest w euro ale jest nie widzialne dla komirnika i nie moze go zajac. Mam takie konto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...