stalowy82 Napisano Maj 18, 2021 Share Napisano Maj 18, 2021 Witam,komornik mnie nie ściga i nie chce go kusić bo może mnie zacząć ścigać:)Jak narazie gotówke pobieram w kasie z pracy ale... gdzie założyć konto bym mógł bezpiecznie wpłacać swoje wynagrodzenie i kożystać z karty płatniczej. Potrzebuje pewne i sprawdzone rozwiązania. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 19, 2021 Share Napisano Maj 19, 2021 17 godzin temu, stalowy82 napisał: Witam,komornik mnie nie ściga i nie chce go kusić bo może mnie zacząć ścigać:)Jak narazie gotówke pobieram w kasie z pracy ale... gdzie założyć konto bym mógł bezpiecznie wpłacać swoje wynagrodzenie i kożystać z karty płatniczej. Potrzebuje pewne i sprawdzone rozwiązania. Pozdrawiam Jeśli jest Pan zainteresowany tematyką do zapraszamy do zapoznania się z naszym artykułem, w którym opisujemy gdzie założyć konto bez komornika: https://www.eurolege.pl/konto-niewidoczne-dla-komornika-jak-zalozyc/ Temat był też poruszany na naszym wcześniej w tym miejscu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beza Napisano Lipiec 17, 2021 Share Napisano Lipiec 17, 2021 Dnia 18.05.2021 o 15:57, stalowy82 napisał: Witam,komornik mnie nie ściga i nie chce go kusić bo może mnie zacząć ścigać:)Jak narazie gotówke pobieram w kasie z pracy ale... gdzie założyć konto bym mógł bezpiecznie wpłacać swoje wynagrodzenie i kożystać z karty płatniczej. Potrzebuje pewne i sprawdzone rozwiązania. Pozdrawiam Jest mozliwosc założenia konta w banku zagranicznym. Konto jest w pełni funkcjonalne , mizna robic przelewy itp, otrzymuje die karte ktorą płacisz wszedzie . Konto jest w euro ale jest nie widzialne dla komirnika i nie moze go zajac. Mam takie konto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się