Skocz do zawartości

Proficredit potrącenia z wynagrodzenia

Viola

Polecane posty

Mój problem z firmą Proficredit rozpoczął się po 29 spłaconych ratach. Ratę 30 przeoczyłam. Po 12 dniach,czyli 18 maja otrzymałam z windykacji sms z żądaniem zapłaty. Niezwłoczne dokonałam wpłaty. 20 maja- potwierdzenie wpłynięcia 30 raty. Natomiast juz 17 maja wysłano do pracodawcy informację o potrącaniu z wynagrodzenia kolejnych rat, które pozostały do końca,czyli do stycznia 2022. Czy taka praktyka jest dozwolona? Dzial windykacji twierdzi,że innej możliwości kue ma.

13 godzin temu, Viola napisał:

Mój problem z firmą Proficredit rozpoczął się po 29 spłaconych ratach. Ratę 30 przeoczyłam. Po 12 dniach,czyli 18 maja otrzymałam z windykacji sms z żądaniem zapłaty. Niezwłoczne dokonałam wpłaty. 20 maja- potwierdzenie wpłynięcia 30 raty. Natomiast juz 17 maja wysłano do pracodawcy informację o potrącaniu z wynagrodzenia kolejnych rat, które pozostały do końca,czyli do stycznia 2022. Czy taka praktyka jest dozwolona? Dzial windykacji twierdzi,że innej możliwości kue ma.

Czy podpisywała Pani dokument zezwalający na dokonywanie potrąceń na rzecz Profi Credit? Jeśli tak to oświadczenie takie można odwołać w każdej chwili. Jeśli kwestionuje Pani zasadność naliczanych kwot albo cokolwiek w zakresie umowy możliwym i jedynym rozwiązaniem istniejącego sporu będzie sprawa sądowa. Jednak załatwienie jej na tej drodze będzie musiało być zainicjowane pozwem firmy Profi Credit. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat zajmujemy się pomocą osobom zadłużonym. Przeciwnik procesowy, firma Profi Credit jest nam dobrze znany. Mamy wiele korzystnych wyroków oddalających powództwa przeciwko tej firmie. W tym wyroki oddalające powództwa w całości.

Jeśli jest Pani zainteresowana współpracą zapraszamy do kontaktu.

Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać:

·        telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130,

·        wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo

·        wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej:  https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/

Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna.

• 2 months later...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...