jnowmail Napisano Maj 30, 2021 Share Napisano Maj 30, 2021 Dzień dobry, Piszę z prośbą o poradę odnośnie maili (póki co 2) które otrzymałam na skrzynkę od firmy BEST. W mailu widnieje informacja o karcie kredytowej z 2009 roku, jednak nigdy karty kredytowej nie posiadałam a tym bardziej w 2009 w wieku 18 lat. Dodam, że od 2018 roku nie mieszkam w Polsce a email przyszedł na starą skrzynkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 31, 2021 Share Napisano Maj 31, 2021 16 godzin temu, jnowmail napisał: Dzień dobry, Piszę z prośbą o poradę odnośnie maili (póki co 2) które otrzymałam na skrzynkę od firmy BEST. W mailu widnieje informacja o karcie kredytowej z 2009 roku, jednak nigdy karty kredytowej nie posiadałam a tym bardziej w 2009 w wieku 18 lat. Dodam, że od 2018 roku nie mieszkam w Polsce a email przyszedł na starą skrzynkę. Najpewniej może to być pomyłka poprzedniego "wierzyciela". Niemniej i tak - nawet gdyby dług istniał - to zapewne byłby już dawno temu przedawniony. Jednak czy tak jest na pewno? Tego na 100% nie jesteśmy w stanie stwierdzić bez dokumentacji. Jeśli potrzebuje Pani pomocy w swojej sprawie to zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy można dokonywać: · telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, · wysyłając maila na: kontakt@eurolege.pl albo · wysyłając zgłoszenie przez formularz dostępny na naszej stronie internetowej: https://www.eurolege.pl/anuluj-dlug-2/ Wstępna analiza sprawy jest zawsze bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jnowmail Napisano Maj 31, 2021 Autor Share Napisano Maj 31, 2021 Dziękuję, napisałam maila. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się