wac0D Napisano Lipiec 11, 2021 Share Napisano Lipiec 11, 2021 Witam pisze w sprawie czy ktoś nie miał doczynienia z firma windykacyjną Ententa Collection ponieważ przyszło mi pismo z nakazem zapłaty chwilówki z VIAsms Czy ktoś ma do tej firmy adres email lub numer telefonu bo w tym liście nie ma nic podane Tak samo do radcy prawnego z tej firmy windykacyjnej też na internecie nie ma ani emaila ani numeru telefonu Czy ktoś posiada do tej firmy namiary ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 12, 2021 Share Napisano Lipiec 12, 2021 a w pozwie nie ma żadnej informacji lub w innych dokumentach dostarczonych wraz z nakazem zapłaty w post. upominawczym, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wac0D Napisano Lipiec 13, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2021 Właśnie nie ma nic tam napisane w liście sprawdzałem na internecie też nie ma żadnych danych kontaktowych Jeszcze sprawdzałem radce prawnego który reprezentuje tą firme windykacyjną też nic nie ma, jedynie co było na internecie odnośnie tego radcy prawnego to wpis z aktualnej listy adwokatów z 2016 że w tamtym roku był nieaktywny zawodowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 14, 2021 Share Napisano Lipiec 14, 2021 a nakaz z jakiego sądu przyszedł?, z rejonowego czy z Lublina (e-sądu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wac0D Napisano Lipiec 20, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2021 Dnia 14.07.2021 o 15:26, robson21 napisał: a nakaz z jakiego sądu przyszedł?, z rejonowego czy z Lublina (e-sądu)? Z Lublina wydział VI cywilno-prawny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Lipiec 21, 2021 Share Napisano Lipiec 21, 2021 12 godzin temu, wac0D napisał: Z Lublina wydział VI cywilno-prawny no to trzeba złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty i wysłać listem poleconym pocztą polską jeżeli jesteś w terminie 14 dni od odebrania nakazu i pozwu, jak nie złoży się sprzeciwu to nakaz się uprawomocni i będą kłopoty z komornikiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 25, 2022 Share Napisano Styczeń 25, 2022 Dnia 11.07.2021 o 18:17, wac0D napisał: Witam pisze w sprawie czy ktoś nie miał doczynienia z firma windykacyjną Ententa Collection ponieważ przyszło mi pismo z nakazem zapłaty chwilówki z VIAsms Czy ktoś ma do tej firmy adres email lub numer telefonu bo w tym liście nie ma nic podane Tak samo do radcy prawnego z tej firmy windykacyjnej też na internecie nie ma ani emaila ani numeru telefonu Czy ktoś posiada do tej firmy namiary ??? Czy sprawa została już wyjaśniona i zakończona? Jeśli nie, to zapraszamy do kontaktu. Postaramy się pomóc: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się