Skocz do zawartości

Windykacja Ententa Collection sp. z.o.o.

Polecane posty

Witam pisze w sprawie czy ktoś nie miał doczynienia z firma windykacyjną Ententa Collection ponieważ przyszło mi pismo z nakazem zapłaty chwilówki z VIAsms Czy ktoś ma do tej firmy adres email lub numer telefonu bo w tym liście nie ma nic podane Tak samo do radcy prawnego z tej firmy windykacyjnej też na internecie nie ma ani emaila ani numeru telefonu Czy ktoś posiada do tej firmy namiary ???

Właśnie nie ma nic tam napisane w liście sprawdzałem na internecie też nie ma żadnych danych kontaktowych Jeszcze sprawdzałem radce prawnego który reprezentuje tą firme windykacyjną też nic nie ma, jedynie co było na internecie odnośnie tego radcy prawnego to wpis z aktualnej listy adwokatów z 2016 że w tamtym roku był nieaktywny zawodowo 

12 godzin temu, wac0D napisał:

Z Lublina wydział VI cywilno-prawny 

no to trzeba złożyć sprzeciw od nakazu zapłaty i wysłać listem poleconym pocztą polską jeżeli jesteś w terminie 14 dni od odebrania nakazu i pozwu, jak nie złoży się sprzeciwu to nakaz się uprawomocni i będą kłopoty z komornikiem.

• Like 1

• 6 months later...
Dnia 11.07.2021 o 18:17, wac0D napisał:

Witam pisze w sprawie czy ktoś nie miał doczynienia z firma windykacyjną Ententa Collection ponieważ przyszło mi pismo z nakazem zapłaty chwilówki z VIAsms Czy ktoś ma do tej firmy adres email lub numer telefonu bo w tym liście nie ma nic podane Tak samo do radcy prawnego z tej firmy windykacyjnej też na internecie nie ma ani emaila ani numeru telefonu Czy ktoś posiada do tej firmy namiary ???

Czy sprawa została już wyjaśniona i zakończona? Jeśli nie, to zapraszamy do kontaktu. Postaramy się pomóc: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...