Gość Marta Napisano Kwiecień 7, 2020 Share Napisano Kwiecień 7, 2020 Mam kilka pozyczek na ok 30 000 zl, ze wzgledu na utrate pracy przestalam je splacac, bo nie dalam rady finansowo. Teraz do mnie wydzwaniaja i strasza komornikiem. Co moge teraz zrobic, bo nie mam pieniedzy zeby wszystko na raz splacic... boje sie ze komornik do mnie przyjdzie. Slyszalam, ze mozna oglosic upadlosc konsumencką, czy moge cos takiego zrobic? czy to sie oplaca? czy moge pojsc do wiezienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 7, 2020 Share Napisano Kwiecień 7, 2020 Pani Marto, upadłość konsumencka to najgorsza rzecz jaką może Pani teraz zrobić. W momencie upadłości traci Pani całkowita kontrolę nad swoim życiem cywilnym (także finansowym). Jej przeprowadzenie w obecnym czasie nie gwarantuje wyjścia z długów, a czas trwania upadłości w skrajnym przypadku może trwać nawet 13 lat! Dlatego zalecamy oczekiwanie na ruchy firm pożyczkowych. Mogą one sprzedać zadłużenia do firm windykacyjnych. Mogą również próbować samodzielnie dochodzić należności, włącznie ze złożeniem pozwu do sądu. Możemy pocieszyć, że komornik sądowy Pani nie odwiedzi bez prawomocnego orzeczenia sądowego. Kiedy Pani otrzyma takie pismo zachęcamy do szybkiego kontaktu (najlepiej natychmiast po odebraniu przesyłki, ale nie dalej niż 2 tygodnie od tego momentu). Posiadamy bardzo bogate doświadczenie w procesach sądowych z chwilówkami, bankami i firmami windykacyjnymi. Więcej na temat naszych wygranych spraw może Pani zobaczyć tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/wygrane-sprawy/ Zgłoszenia swojej sprawy może Pani dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer: 530 333 130, mailowo pisząc na adres: kontakt@eurolege.pl albo poprzez wysłanie zgłoszenia na formularzu dostępnym tutaj: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się