Aleksandra Śmie Napisano Lipiec 22, 2021 Share Napisano Lipiec 22, 2021 Witam, już prawie 2 lata temu podpisałam z Państwem umowę i pełnomocnictwo, przesłałam dokumenty, które były potrzebne, zrobiłam wpłatę i po informacji, że sprawa rusza miałam czekać na odzew z Państwa strony, czekałam, ale chciałabym wrócić do tematu jeśli to możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 6, 2021 Share Napisano Sierpień 6, 2021 Dnia 22.07.2021 o 12:41, Aleksandra Śmie napisał: Witam, już prawie 2 lata temu podpisałam z Państwem umowę i pełnomocnictwo, przesłałam dokumenty, które były potrzebne, zrobiłam wpłatę i po informacji, że sprawa rusza miałam czekać na odzew z Państwa strony, czekałam, ale chciałabym wrócić do tematu jeśli to możliwe Pani Aleksandro, nasze biuro i numer telefonu są dostępne zawsze od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 16:00. Niekiedy wszystkie linie są zajęte w związku z czym istnieje konieczność oczekiwania w kolejce na połączenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się