BartekP Napisano Lipiec 23, 2021 Share Napisano Lipiec 23, 2021 Dzięki dobry. Zaczął mnie ścigać fundusz Kredyt Inkaso. Nie neguję zadłużenia, faktycznie było. Zostało spłacone, częściowo za pośrednictwem komornika. Wyszło tak, że Kredyt Inkaso dostał ode mnie więcej pieniędzy, niż byłem winien i od dwóch miesięcy nie mogę doprosić się o zwrot. Komornik zakończył egzekucję i powiadomił wierzyciela, Kredyt Inkaso potwierdzili mi mailem sumę moich wpłat, przekraczającą o kilka tysięcy złotych wartość zadłużenia. Złożyłem pismo do KI, nie dostaję odpowiedzi, nie licząc informacji mailem (pomagałem), że sprawa jest procedowana. Co mogę zrobić, żeby przyspieszyć działanie KI? I jak ich zmusić do zwrotu środków? Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Sierpień 6, 2021 Share Napisano Sierpień 6, 2021 Dnia 23.07.2021 o 10:34, BartekP napisał: Dzięki dobry. Zaczął mnie ścigać fundusz Kredyt Inkaso. Nie neguję zadłużenia, faktycznie było. Zostało spłacone, częściowo za pośrednictwem komornika. Wyszło tak, że Kredyt Inkaso dostał ode mnie więcej pieniędzy, niż byłem winien i od dwóch miesięcy nie mogę doprosić się o zwrot. Komornik zakończył egzekucję i powiadomił wierzyciela, Kredyt Inkaso potwierdzili mi mailem sumę moich wpłat, przekraczającą o kilka tysięcy złotych wartość zadłużenia. Złożyłem pismo do KI, nie dostaję odpowiedzi, nie licząc informacji mailem (pomagałem), że sprawa jest procedowana. Co mogę zrobić, żeby przyspieszyć działanie KI? I jak ich zmusić do zwrotu środków? Z góry dziękuję. Panie Bartku, przede wszystkim należałoby dokładnie przeanalizować Pana sprawę pod kątem w szczególności przedawnienia. Zapraszamy do kontaktu. Chętnie pomożemy 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się