Gość wacław Napisano Kwiecień 9, 2020 Share Napisano Kwiecień 9, 2020 Żona nie dostała żadnej pisemnej informacji od komornika o zajęciu na pensje dowiedziała się w banku o zajęciu komorniczym co robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 9, 2020 Share Napisano Kwiecień 9, 2020 Jest to naturalne i zgodne z przepisami, że w przypadku zajęcia rachunku bankowego komornik nie powiadamia o takiej czynności uprzednio osoby zadłużonej. W przeciwnym wypadku dłużnik mógłby udaremnić egzekucję. Jeśli jednak o całej sprawie żona dowiedziała się dopiero od komornika, a w sprawie nie przychodziły wcześniej żadne pisma z sądu, to oczywiście istnieje realna szansa na zatrzymanie komornika, uchylenie egzekucji oraz odzyskanie zabranych pieniędzy. Zapraszamy do kontaktu. Zgłoszenia swojej sprawy może Pan dokonać telefonicznie dzwoniąc pod numer 530 333 130, wysyłając maila na adres: kontakt@eurolege.pl bądź też wysyłając formularz zgłoszeniowy klikając w ten link: https://www.darmowyprawnik.eu/anuluj-dlug/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr38 Napisano Kwiecień 23, 2020 Share Napisano Kwiecień 23, 2020 W sierpniu ubiegłego roku ogłoszono moją upadłość konsumencką, która nie jest jeszcze prawomocna. W styczniu komornik z konta zabrał mi 1000 tys. Napisałem do komornika ze mam upadłość i przesłałem dokumenty dotyczące upadłości. Chciałem prosić o zwrot pieniędzy oraz zwolnienie konta. Poinformowano mnie, że pieniądze trafiły do depozytu. Moje pytanie brzmi ile czasu komornik może trzymać moje pieniądze w depozycie? Czy zostaną mi zwrócone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się