Skocz do zawartości

Witam wszystkich serdecznie

Krzys

Polecane posty

Witam dzień dobry pisze ponieważ mam pytanie bo obawiam się wyroku z sądu może mi państwo powiedzieć jaki może być wyrok za pożyczkę z heimondo reprezentuje mnie Pan mecenas z kancelarii eurolege sąd wysłał mi wezwanie do sądu że wstawiennictwo obowiązkowe jest ale ja pracuje za granicą trochę się obawiam mój kolega mnie uspokaja że żebym się uspokoił bo to sprawa cywilna Jest i sąd wyda tylko że mam zapłacić powodowi i koszty sądowe albo apelacje żeby złożył mój Pan mecenas może ktoś powiedzieć jak to wygląda żebym się nie martwił tym z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam wszystkich

10 godzin temu, Krzys napisał:

Witam dzień dobry pisze ponieważ mam pytanie bo obawiam się wyroku z sądu może mi państwo powiedzieć jaki może być wyrok za pożyczkę z heimondo reprezentuje mnie Pan mecenas z kancelarii eurolege sąd wysłał mi wezwanie do sądu że wstawiennictwo obowiązkowe jest ale ja pracuje za granicą trochę się obawiam mój kolega mnie uspokaja że żebym się uspokoił bo to sprawa cywilna Jest i sąd wyda tylko że mam zapłacić powodowi i koszty sądowe albo apelacje żeby złożył mój Pan mecenas może ktoś powiedzieć jak to wygląda żebym się nie martwił tym z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam wszystkich

jeżeli masz jakieś pytania w związku ze sprawą a dodatkowo reprezentuje Cię zawodowy pełnomocnik z kancelarii prawnej, to wszystkie pytania powinny być kierowane do Niego, to on powinien Ci wytłumaczyć, co i jak sprawę załatwi i jaką obrał taktykę, tak więc pytania kieruj do swojego pełnomocnika ustanowionego w tej sprawie.  

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...