BeKa87 Napisano Październik 20, 2021 Share Napisano Październik 20, 2021 Dzien dobry. Zgodnie z ustaleniami podczas rozmowy telefonicznej, przekazujemy nr rachunku 03109028350000000147758433 Koksztys Kancelaria w imieniu Santander Bank Polska S.A. SMS z Kancelarii jak w temacie.Nie wiem co oni w tej kancelarii biorą lub na jakiej planecie żyją ale żadnej rozmowy nie przeprowadzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Październik 21, 2021 Share Napisano Październik 21, 2021 20 godzin temu, BeKa87 napisał: Dzien dobry. Zgodnie z ustaleniami podczas rozmowy telefonicznej, przekazujemy nr rachunku 03109028350000000147758433 Koksztys Kancelaria w imieniu Santander Bank Polska S.A. SMS z Kancelarii jak w temacie.Nie wiem co oni w tej kancelarii biorą lub na jakiej planecie żyją ale żadnej rozmowy nie przeprowadzałem. Być może pomyłka. Należałby to wyjaśnić, ale w taki sposób, aby nie uznać przypadkiem zadłużenia. Możemy Pani pomóc w tej sprawie. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się