Skocz do zawartości

Konsolidacja chwilówek

Anna Maria

Polecane posty

Dzień dobry,

Poszukuje dla siebie rozwiązania i niestety w wielu przypadkach żadne polecane wyjście nie jest właściwe.

Mój dług to niecałe 40 000 zł . Prowadzę działanośc gospodarczą od 6 miesięcy, jako kontynuację zatrudnienia wcześniej opartego na umowie o pracę.

Dysponuje 6000 zł netto miesięcznie. Chciałam nawiązać współpracę z kancelarią, niestety odmówiono mi z uwagi na niskie zadłużenie. Jednocześnie mam trudność w otrzymaniu kredytu bankowego lub konsolidacji. Co robić w tej sytuacji? Póby negocjacji spłaty w ratach nie sa brane pod uwagę przez wierzycieli.

• 1 month later...
Dnia 25.10.2021 o 12:55, Anna Maria napisał:

Dzień dobry,

Poszukuje dla siebie rozwiązania i niestety w wielu przypadkach żadne polecane wyjście nie jest właściwe.

Mój dług to niecałe 40 000 zł . Prowadzę działanośc gospodarczą od 6 miesięcy, jako kontynuację zatrudnienia wcześniej opartego na umowie o pracę.

Dysponuje 6000 zł netto miesięcznie. Chciałam nawiązać współpracę z kancelarią, niestety odmówiono mi z uwagi na niskie zadłużenie. Jednocześnie mam trudność w otrzymaniu kredytu bankowego lub konsolidacji. Co robić w tej sytuacji? Póby negocjacji spłaty w ratach nie sa brane pod uwagę przez wierzycieli.

Pani Anno, problem w tej chwili dotyka wierzyciela, a nie Pani osoby. Jeśli nie chcą negocjować to ich strata. Pytanie tylko, czy jakakolwiek ze spraw znajduje się na etapie egzekucji komorniczej? Jeśli nie, to nie ma się Pani o co martwić. To w interesie wierzyciela jest, aby dojść z Panią do porozumienia. Jeśli potrzebuje Pani pomocy to zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...