Skocz do zawartości

Ingerencja w spłacie mediów oraz tel.Orange!!!!-Wszystkie opłacone faktury odmowa spłaconego kredytu i Kruk S.A.

malina

Polecane posty

Witam! Mam na dzień dzisiejszy sume ponad 5tyś 700zł.l od Orange za nie zapłaconą jedna fakturę,którą doststali pocztą polską jako przelew 3x razy opłacone faktury i zegnali się ze mną windykacją nie odesłałem im sprzętu kolejne 2 tyś. ma ktoś pomysł wiem,iż wiele osób miało z tym problem myślałem...że mnie dotyczyć nie będzie myliłem się oraz Kruk S.A. ale to już innna bajka komornik wycenił Orange na 3 dla siebie 2 dni temu płać albo śćiągamy jakiś Polski Terror;/

• 3 weeks later...
Dnia 5.11.2021 o 11:00, malina napisał:

Witam! Mam na dzień dzisiejszy sume ponad 5tyś 700zł.l od Orange za nie zapłaconą jedna fakturę,którą doststali pocztą polską jako przelew 3x razy opłacone faktury i zegnali się ze mną windykacją nie odesłałem im sprzętu kolejne 2 tyś. ma ktoś pomysł wiem,iż wiele osób miało z tym problem myślałem...że mnie dotyczyć nie będzie myliłem się oraz Kruk S.A. ale to już innna bajka komornik wycenił Orange na 3 dla siebie 2 dni temu płać albo śćiągamy jakiś Polski Terror;/

Czy nadal ma Pani ten problem. Możemy mu się bliżej przyjrzeć i przeanalizować sprawę okiem prawnika. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...