Kuba2669 Napisano Listopad 21, 2021 Share Napisano Listopad 21, 2021 Witam serdecznie komornik zablokował może konto na które wpływa wynagrodzenie a oprócz tego zadnich informacji nie dostałem wcześniej dopiero z banku się dowiedziałem że prowadzona jest jakaś egzekucja . Co zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 21, 2021 Share Napisano Listopad 21, 2021 4 godziny temu, Kuba2669 napisał: Witam serdecznie komornik zablokował może konto na które wpływa wynagrodzenie a oprócz tego zadnich informacji nie dostałem wcześniej dopiero z banku się dowiedziałem że prowadzona jest jakaś egzekucja . Co zrobić ? 1. zadzwonić do kancelarii komornika, niech poda sygn akt sądowych oraz sąd który wydał nakaz zapłaty/wyrok/wyrok zaoczny; 2. założyć konto na e-sądzie; 3. założyć konto na portalu informacyjnym swojej apelacji; 4. Po otrzymaniu informacji od komornika jaki sąd wydał tytuł wykonawczy zacząć działać, gdyż może sprawa jest do odkręcenia, czy zmieniano adres zamieszkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba2669 Napisano Listopad 22, 2021 Autor Share Napisano Listopad 22, 2021 Tak zmieniano adres zamieszkania w 2017r . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Listopad 22, 2021 Share Napisano Listopad 22, 2021 18 godzin temu, Kuba2669 napisał: Tak zmieniano adres zamieszkania w 2017r . jak zmieniano adres zamieszkania to sprawa będzie być może do odkręcenia, czy wypełniono pkt. 1, 2, 3 - jeżeli tak trzeba działać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Listopad 24, 2021 Share Napisano Listopad 24, 2021 Dnia 22.11.2021 o 02:24, Kuba2669 napisał: Tak zmieniano adres zamieszkania w 2017r . Jeśli przed wydaniem tytułu wykonawczego przez sąd zmieniał Pan adres zamieszkania to istnieje spora szansa na uchylenie tytułu, umorzenie egzekucji i odzyskanie pieniędzy. Zajmujemy się tym i wiemy o skali problemu w całym kraju. Dotyczy to głównie spraw rozpatrywanych przez e-sąd, ale nie tylko. Zapraszamy do kontaktu. Możemy wykonać na Pana rzecz bezpłatną analizę sprawy, a jeśli uznamy, że istnieje szansa na działanie to również możemy zapewnić Panu pomoc prawnika w tej sprawie. Nasz kontakt: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się