JL1994 Napisano Grudzień 1, 2021 Share Napisano Grudzień 1, 2021 Witam Pilnie potrzebuje pomocy bo już niestety nie daje rady. Przez swoją głupotę wpadłem w nieźle bagno i nie mam już pomysłu jak z tej sytuacji się wydostać. Wpadłem w pętle chwilówek, przy dochodzie niecałe 3000/msc Lendon 6783.00 Smartpozyczka 6891 Extraportfel 7680.00 Kuki 13250 vivus 8640 Pozyczkaplus 2900 Netcredit 5813 + debet w koncie Millenium 5000. Na dzień dzisiejszy dwie z nich są opóźnione o tydzień. Dotychczas brałem kolejna, aby spłacić poprzednia, lecz powiedziałem sobie dość i chciałbym zacząć działać coś w tym kierunku, aczkolwiek odczuwam beznadziejny brak nadziei i okropny wstyd przed samym sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 2, 2021 Share Napisano Grudzień 2, 2021 Dnia 1.12.2021 o 09:46, JL1994 napisał: Witam Pilnie potrzebuje pomocy bo już niestety nie daje rady. Przez swoją głupotę wpadłem w nieźle bagno i nie mam już pomysłu jak z tej sytuacji się wydostać. Wpadłem w pętle chwilówek, przy dochodzie niecałe 3000/msc Lendon 6783.00 Smartpozyczka 6891 Extraportfel 7680.00 Kuki 13250 vivus 8640 Pozyczkaplus 2900 Netcredit 5813 + debet w koncie Millenium 5000. Na dzień dzisiejszy dwie z nich są opóźnione o tydzień. Dotychczas brałem kolejna, aby spłacić poprzednia, lecz powiedziałem sobie dość i chciałbym zacząć działać coś w tym kierunku, aczkolwiek odczuwam beznadziejny brak nadziei i okropny wstyd przed samym sobą. Jeśli żadna z tych spraw nie znajduje się na etapie postępowania komorniczego albo sądowego to nie ma powodów do niepokoju. Nikt nie przeprowadzi przymusowej egzekucji. Warto w takiej sytuacji rozpocząć działania i przygotowania do przeszłego sporu z chwilówkami i bankami już teraz. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat zajmujemy się pomocą osobom zadłużonym. Pomagamy również w sądach i przed komornikami w całej Polsce. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się