Skocz do zawartości

Pilnie potrzebuje pomocy

JL1994

Polecane posty

Witam

Pilnie potrzebuje pomocy bo już niestety nie daje rady. Przez swoją głupotę wpadłem w nieźle bagno i nie mam już pomysłu jak z tej sytuacji się wydostać. 

Wpadłem w pętle chwilówek, przy dochodzie niecałe 3000/msc

Lendon 6783.00

Smartpozyczka 6891

Extraportfel 7680.00 

Kuki 13250

vivus 8640

Pozyczkaplus 2900

Netcredit 5813

+ debet w koncie Millenium 5000.

Na dzień dzisiejszy dwie z nich są opóźnione o tydzień. Dotychczas brałem kolejna, aby spłacić poprzednia, lecz powiedziałem sobie dość i chciałbym zacząć działać coś w tym kierunku, aczkolwiek odczuwam beznadziejny brak nadziei i okropny wstyd przed samym sobą. 

Dnia 1.12.2021 o 09:46, JL1994 napisał:

Witam

Pilnie potrzebuje pomocy bo już niestety nie daje rady. Przez swoją głupotę wpadłem w nieźle bagno i nie mam już pomysłu jak z tej sytuacji się wydostać. 

Wpadłem w pętle chwilówek, przy dochodzie niecałe 3000/msc

Lendon 6783.00

Smartpozyczka 6891

Extraportfel 7680.00 

Kuki 13250

vivus 8640

Pozyczkaplus 2900

Netcredit 5813

+ debet w koncie Millenium 5000.

Na dzień dzisiejszy dwie z nich są opóźnione o tydzień. Dotychczas brałem kolejna, aby spłacić poprzednia, lecz powiedziałem sobie dość i chciałbym zacząć działać coś w tym kierunku, aczkolwiek odczuwam beznadziejny brak nadziei i okropny wstyd przed samym sobą. 

Jeśli żadna z tych spraw nie znajduje się na etapie postępowania komorniczego albo sądowego to nie ma powodów do niepokoju. Nikt nie przeprowadzi przymusowej egzekucji. Warto w takiej sytuacji rozpocząć działania i przygotowania do przeszłego sporu z chwilówkami i bankami już teraz. W naszej Kancelarii EUROLEGE od wielu lat zajmujemy się pomocą osobom zadłużonym. Pomagamy również w sądach i przed komornikami w całej Polsce. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...