anna1111 Napisano Grudzień 8, 2021 Share Napisano Grudzień 8, 2021 Dzień dobry. Dostałam dzisiaj powiadomienie z banku o zajęciu komorniczym na kwotę 18 tys. Żadnego listu wcześniej nie dostałam. Co mam dalej zrobić, jeżeli na to konto wpływa wynagrodzenie, a na chwilę obecną jest tam na minusie 18 tys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 9, 2021 Share Napisano Grudzień 9, 2021 16 godzin temu, anna1111 napisał: Dzień dobry. Dostałam dzisiaj powiadomienie z banku o zajęciu komorniczym na kwotę 18 tys. Żadnego listu wcześniej nie dostałam. Co mam dalej zrobić, jeżeli na to konto wpływa wynagrodzenie, a na chwilę obecną jest tam na minusie 18 tys Pani Anno, trzeba zacząć działać jak najszybciej w celu zatrzymania działań komornika. Możliwe jest również - o ile zachodzą okoliczności - odzyskanie zabranych środków. Zajmujemy się takimi sprawami. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Grudzień 9, 2021 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2021 Ale czy komornik może mnie pozostawić bez środków? Jeżeli mam teraz debet na koncie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Grudzień 9, 2021 Share Napisano Grudzień 9, 2021 5 godzin temu, anna1111 napisał: Ale czy komornik może mnie pozostawić bez środków? Jeżeli mam teraz debet na koncie? na koncie w banku masz co miesiąc do dyspozycji kwotę wolną od zajęcia w wysokości ok. 2100 zł, więc nie pozostaniesz bez środków do życia, a jeżeli na konto wpłynie kwota np. 2500 zł, to bank przekaże komornikowi nadwyżkę w wysokości 400 zł. Czy zmieniano adres zamieszkania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Grudzień 9, 2021 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2021 Ale jak to będzie zrobione, jeżeli bank da mi do dyspozycji 2100, jeżeli jest debet na 18 tys. Nie był zmieniany adres zamieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 10, 2021 Share Napisano Grudzień 10, 2021 15 godzin temu, anna1111 napisał: Ale jak to będzie zrobione, jeżeli bank da mi do dyspozycji 2100, jeżeli jest debet na 18 tys. Nie był zmieniany adres zamieszkania Zadamy pytanie może inaczej: czy zanim pojawił się komornik otrzymywała Pani jakiekolwiek pisma z sądu w tej sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Grudzień 10, 2021 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2021 Nie. Przyszło tylko pismo, że wpisano mnie na listę dłużników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 10, 2021 Share Napisano Grudzień 10, 2021 4 godziny temu, anna1111 napisał: Nie. Przyszło tylko pismo, że wpisano mnie na listę dłużników Być może w takiej sytuacji będziemy mogli skutecznie pomóc w pozbyciu się kłopotów. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się