Skocz do zawartości

W jaki sposób można się dogadać z pożyczkodawcą.

Benelux11

Polecane posty

Witam. Wziąłem nie tak dawno pożyczkę w Vivus, ale aktualnie jestem bezrobotny i nie mam pieniędzy na spłatę. Czy można wnioskować o zmianę terminu spłaty lub w jakiś sposób się dogadać bez nieprzyjemności związanych z komornikiem i sądem?

Kwota do spłaty nie przekracza 1500 zł i jest to moja druga pożyczka z Vivus. Poprzednią spłaciłem na czas bez robienia problemów.

2 godziny temu, Benelux11 napisał:

Witam. Wziąłem nie tak dawno pożyczkę w Vivus, ale aktualnie jestem bezrobotny i nie mam pieniędzy na spłatę. Czy można wnioskować o zmianę terminu spłaty lub w jakiś sposób się dogadać bez nieprzyjemności związanych z komornikiem i sądem?

Kwota do spłaty nie przekracza 1500 zł i jest to moja druga pożyczka z Vivus. Poprzednią spłaciłem na czas bez robienia problemów.

Oczywiście może Pan negocjować z firmą Provident, ale wówczas zamyka Pan sobie tym samym drogę do możliwego oddłużenia w przyszłości. Będzie to oczywiste uznanie długu. Zachęcamy do przeczytania artykułu na naszym blogu w podobnym zakresie: https://www.eurolege.pl/chwilowka-w-provident-nakaz-zaplaty-oraz-windykacja-terenowa-z-provident/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...