trututut Napisano Grudzień 20, 2021 Share Napisano Grudzień 20, 2021 Witam, od 70 dni zalegam z płatnością na rzecz vivusa. Nie płaciłam, bo nie miałam z czego. Miałam zacząć od 10.01 po 600 zł miesięcznie tak, aby do końca roku spłacić całość. Mam dwa konta bankowe. Z jednego nie korzystam już 3 lata. Dzisiaj dostałam informacje, ze jest na nim zajęcie komornicze. Dziwne, bo miałam na nim 30 groszy.. zajęli mi debet. 6200zl na debecie… napisalam do komornika z pytaniem czemu zajął mi debet, jak ma teraz wyglądać spłata, za co dokładnie to jest oraz napisałam, ze chce wszystko szybko spłacić, ze chce spłacać to ratami, bo inaczej nie będę w stanie…. mnie moge pojechać do niego osobiście. Bardzo ta sytuacja mnie stresuje, chce mi się płakać, nic nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Grudzień 21, 2021 Share Napisano Grudzień 21, 2021 20 godzin temu, trututut napisał: Witam, od 70 dni zalegam z płatnością na rzecz vivusa. Nie płaciłam, bo nie miałam z czego. Miałam zacząć od 10.01 po 600 zł miesięcznie tak, aby do końca roku spłacić całość. Mam dwa konta bankowe. Z jednego nie korzystam już 3 lata. Dzisiaj dostałam informacje, ze jest na nim zajęcie komornicze. Dziwne, bo miałam na nim 30 groszy.. zajęli mi debet. 6200zl na debecie… napisalam do komornika z pytaniem czemu zajął mi debet, jak ma teraz wyglądać spłata, za co dokładnie to jest oraz napisałam, ze chce wszystko szybko spłacić, ze chce spłacać to ratami, bo inaczej nie będę w stanie…. mnie moge pojechać do niego osobiście. Bardzo ta sytuacja mnie stresuje, chce mi się płakać, nic nie wiem Czy zanim pojawił się komornik na Pani koncie otrzymywała Pani jakiekolwiek pisma w tej sprawie z sądu? To bardzo ważne, ponieważ determinuje możliwość podejmowania dalszych, skutecznych działań przeciwko egzekucji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się