anna1111 Napisano Styczeń 17, 2022 Share Napisano Styczeń 17, 2022 Dzień dobry. Mam jednego komornika że Stefczyka. Pobiera mi co miesiąc pieniądze z konta. Dostałam pismo z sądu o zwrot kredytu z alior banku. Czy komornik z aliora wejdzie mi na pensje po spłacie Stefczyka? Co się teraz będzie działo jeżeli nie spłacam aliora i komornik nie może mi zająć konta bo uczynił to już inny komornik w innej sprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 18, 2022 Share Napisano Styczeń 18, 2022 15 godzin temu, anna1111 napisał: Dzień dobry. Mam jednego komornika że Stefczyka. Pobiera mi co miesiąc pieniądze z konta. Dostałam pismo z sądu o zwrot kredytu z alior banku. Czy komornik z aliora wejdzie mi na pensje po spłacie Stefczyka? Co się teraz będzie działo jeżeli nie spłacam aliora i komornik nie może mi zająć konta bo uczynił to już inny komornik w innej sprawie Pani Anno, ale komornik w sprawie Alior wcale nie musi się pojawić. W naszej Kancelarii pomagamy walczyć w sądach z bankami, chwilówkami i firmami windykacyjnymi. Natomiast Alior jest naszym częstym przeciwnikiem. Jedną ze spraw opisaliśmy nawet na naszym blogu w tym miejscu: https://www.eurolege.pl/windykacja-alior-bank/ Dodatkowo możemy sprawdzić dla Pani całkowicie bezpłatnie czy egzekucja ze SKOK Stefczyka może być w ogóle prowadzona. Każdego dnia otrzymujemy od kilku do kilkunastu zgłoszeń, w których mamy do czynienia z wadliwymi tytułami wykonawczymi. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 18, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2022 Dobrze, ale proszę mi powiedzieć jakie będą teraz działania aliora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 19, 2022 Share Napisano Styczeń 19, 2022 Dnia 18.01.2022 o 12:16, anna1111 napisał: Dobrze, ale proszę mi powiedzieć jakie będą teraz działania aliora? Najpewniej w najbliższym czasie otrzyma Pani wypowiedzenie umowy i zostanie Pani wezwana do zapłaty. Po tym dopiero może pojawić się sprawa sądowa. Komornik tylko w przypadku prawomocnej przegranej w sprawie sądowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 20, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2022 Dostałam list z sądu o zapłatę całego kredytu. Czyli niedlugo odezwie się komornik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 20, 2022 Share Napisano Styczeń 20, 2022 5 godzin temu, anna1111 napisał: Dostałam list z sądu o zapłatę całego kredytu. Czyli niedlugo odezwie się komornik? Jeśli złoży Pani odwołanie od otrzymanego orzeczenia sądu to żaden komornik się nie pojawi. Możliwe jest teraz wdrożenie procedury oddłużeniowej w postępowaniu sądowym. Dzięki temu można nawet anulować zadłużenie w całości lub w części. Wszystko zależy od tego co znajduje się w dokumentacji sądowej oraz jakimi dokumentami i argumentami dysponuje strona powodowa. Możemy pomóc Pani w całej sprawie. Zajmujemy się tym od wielu lat. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 20, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2022 A jeżeli minęło już 14 dni od otrzymania pisma. To oznacza że pojawi się komornik? On również będzie mi pobierał pieniądze z konta jak ten pierwszy, którego teraz mam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 21, 2022 Share Napisano Styczeń 21, 2022 18 godzin temu, anna1111 napisał: A jeżeli minęło już 14 dni od otrzymania pisma. To oznacza że pojawi się komornik? On również będzie mi pobierał pieniądze z konta jak ten pierwszy, którego teraz mam? Czyli nie zrobiła Pani nic w ciągu 2 tygodni od dnia otrzymania pisma z sądu w sprawie Alior Banku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 21, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2022 Nie. Czyli co się będzie teraz działo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 21, 2022 Share Napisano Styczeń 21, 2022 2 godziny temu, anna1111 napisał: Nie. Czyli co się będzie teraz działo? Wierzyciel nada klauzulę wykonalności na prawomocny nakaz zapłaty i skieruje sprawę do komornika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 21, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2022 Ale jeżeli mam już jednego komornika. To ten drugi że tak powiem będzie czekał aż spłacę obecne zadłużenie i wtedy wejdzie mi na pensje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 24, 2022 Share Napisano Styczeń 24, 2022 Dnia 21.01.2022 o 13:42, anna1111 napisał: Ale jeżeli mam już jednego komornika. To ten drugi że tak powiem będzie czekał aż spłacę obecne zadłużenie i wtedy wejdzie mi na pensje? W takiej sytuacji najpewniej dojdzie do połączenia egzekucji z jednego źródła u jednego komornika, który aktualnie prowadzi egzekucję Pani Anno. Zapytamy jeszcze: czy zanim pojawił się komornik w tej pierwszej sprawie otrzymywała Pani uprzednio jakiekolwiek pisma z sądu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 24, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2022 Czyli z dwóch spraw będzie mi pobierał jeden komornik? Z kasy Stefczyka czyli z tego co aktualnie mam pobierane kwoty z konta, nie było żadnych listów z sądu, wyłącznie tylko o wypowiedzeniu umowy. Natomiast z aliora przyszedł list z sądu, ale jest tam napisane że umarzają sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 25, 2022 Share Napisano Styczeń 25, 2022 20 godzin temu, anna1111 napisał: Czyli z dwóch spraw będzie mi pobierał jeden komornik? Z kasy Stefczyka czyli z tego co aktualnie mam pobierane kwoty z konta, nie było żadnych listów z sądu, wyłącznie tylko o wypowiedzeniu umowy. Natomiast z aliora przyszedł list z sądu, ale jest tam napisane że umarzają sprawę. Pani Anno, z tego co Pani pisze oznacza, że w sprawie SKOK Stefczyka można jeszcze interweniować. Mało tego, powinna istnieć realna szansa na umorzenie egzekucji i odzyskanie zabranych dotychczas środków. Zajmujemy się takimi sprawami. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anna1111 Napisano Styczeń 25, 2022 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2022 A czy Alior bank wpłacić co miesiąc raty? Jeżeli otrzymaliśmy pismo z sądu i jest tam napisane umorzenie sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Styczeń 25, 2022 Share Napisano Styczeń 25, 2022 1 godzinę temu, anna1111 napisał: A czy Alior bank wpłacić co miesiąc raty? Jeżeli otrzymaliśmy pismo z sądu i jest tam napisane umorzenie sprawy Pani Anno, jeśli chciałaby Pani załatwić swoją sprawę w sposób faktyczny to prosimy o przesłanie nam swojego zgłoszenia. Analiza dokumentacji oraz całej sprawy jest u nas bezpłatna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się