Maja Napisano Luty 2, 2022 Share Napisano Luty 2, 2022 Witam Miesiąc temu zmarł mój tata. Mama już nie żyje od kilku lat. Mieszkanie po nich należy się mnie oraz mojemu bratu. Brat chce się zrzec na mnie swojej części mieszkania, nie chce też ode mnie żadnej spłaty. Czy jest taka możliwość aby przeprowadzić to w ten sposób, żebym nie musiała nic bratu płacić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 2, 2022 Share Napisano Luty 2, 2022 3 godziny temu, Maja napisał: Witam Miesiąc temu zmarł mój tata. Mama już nie żyje od kilku lat. Mieszkanie po nich należy się mnie oraz mojemu bratu. Brat chce się zrzec na mnie swojej części mieszkania, nie chce też ode mnie żadnej spłaty. Czy jest taka możliwość aby przeprowadzić to w ten sposób, żebym nie musiała nic bratu płacić? Tak, jest to możliwe. Wszystko zależy od Państwa woli. Przy czym należy takie sprawy załatwić formalnie. W sądzie albo najlepiej i najszybciej u notariusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się