michaleksxd Napisano Luty 16, 2022 Share Napisano Luty 16, 2022 Zostałem oszukany na vinted. Ktoś rzekomo kupił produkt przekierowano mnie na stronę vinted miałem potwierdzić że niby kasa wpadnie mi na konto i że ja to ja. Potem wypłacili 1000 zł blikiem. I resztę ponad 3 tys przelewem na Litwę przez bestfinance.eu. Zlozylem od razu reklamację w banku i kasa jest do 22. 02 zablokowana i nie wyszła z banku ale na bestfinance.eu powiedzieli ze kasa została przeksięgowana na inne konto i wysłane na Ukrainę. Czy mogę jakoś odzyskać kasę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 16, 2022 Share Napisano Luty 16, 2022 1 godzinę temu, michaleksxd napisał: Zostałem oszukany na vinted. Ktoś rzekomo kupił produkt przekierowano mnie na stronę vinted miałem potwierdzić że niby kasa wpadnie mi na konto i że ja to ja. Potem wypłacili 1000 zł blikiem. I resztę ponad 3 tys przelewem na Litwę przez bestfinance.eu. Zlozylem od razu reklamację w banku i kasa jest do 22. 02 zablokowana i nie wyszła z banku ale na bestfinance.eu powiedzieli ze kasa została przeksięgowana na inne konto i wysłane na Ukrainę. Czy mogę jakoś odzyskać kasę? Panie Michale, zajmujemy się takimi sprawami. Wygląda na to, że nie jest to Pana wina. W związku z czym bank powinien wyrównać saldo środków sprzed całego zdarzenia. Możemy Panu pomóc. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się