Skocz do zawartości

PIT11 od Vivus

Daria27

Polecane posty

Witajcie jestem tu nowa.

Mam pit od firmy vivus do rozliczenia ponieważ miałam rozłożony dług na 3 raty a pozostała kwote umorzona . I teraz tak chce się rozliczyć i na stronie

Twój  e-PIT ukazuje się ten od nich pit i mój z pracy i nie wiem czy ja mam coś gdzieś wpisywać ? Czy poprostu zakceptowac te pity i wysłać i oni ta kwote już sami pobrali z tej nadpłaty ?  Wychodzi mi nadpłata i na 2 innych stronach gdzie spróbowałam rozliczyć pity to wyskakuje jedna i ta sama kwota zwrotu.  Więc nie wiem czy mam gdzieś zaplacic te 17% tej kwoty umorzonej? 

Czy ktoś pomoże wyjaśni???

14 godzin temu, Daria27 napisał:

Witajcie jestem tu nowa.

Mam pit od firmy vivus do rozliczenia ponieważ miałam rozłożony dług na 3 raty a pozostała kwote umorzona . I teraz tak chce się rozliczyć i na stronie

Twój  e-PIT ukazuje się ten od nich pit i mój z pracy i nie wiem czy ja mam coś gdzieś wpisywać ? Czy poprostu zakceptowac te pity i wysłać i oni ta kwote już sami pobrali z tej nadpłaty ?  Wychodzi mi nadpłata i na 2 innych stronach gdzie spróbowałam rozliczyć pity to wyskakuje jedna i ta sama kwota zwrotu.  Więc nie wiem czy mam gdzieś zaplacic te 17% tej kwoty umorzonej? 

Czy ktoś pomoże wyjaśni???

W jaki sposób doszło do umorzenia? Czy otrzymała Pani od VIVUS oficjalne oświadczenie o umorzeniu zadłużenia?

4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał:

W jaki sposób doszło do umorzenia? Czy otrzymała Pani od VIVUS oficjalne oświadczenie o umorzeniu zadłużenia?

Tak otrzymałam informację umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. 

Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu.

Screenshot_20220217-124554_Gmail.jpg

Screenshot_20220217-124603_Gmail.jpg

4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał:

Tak otrzymałam informację o umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. 

Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu.

Screenshot_20220217-124603_Gmail.jpg

Screenshot_20220217-124554_Gmail.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...