Daria27 Napisano Luty 16, 2022 Share Napisano Luty 16, 2022 Witajcie jestem tu nowa. Mam pit od firmy vivus do rozliczenia ponieważ miałam rozłożony dług na 3 raty a pozostała kwote umorzona . I teraz tak chce się rozliczyć i na stronie Twój e-PIT ukazuje się ten od nich pit i mój z pracy i nie wiem czy ja mam coś gdzieś wpisywać ? Czy poprostu zakceptowac te pity i wysłać i oni ta kwote już sami pobrali z tej nadpłaty ? Wychodzi mi nadpłata i na 2 innych stronach gdzie spróbowałam rozliczyć pity to wyskakuje jedna i ta sama kwota zwrotu. Więc nie wiem czy mam gdzieś zaplacic te 17% tej kwoty umorzonej? Czy ktoś pomoże wyjaśni??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 17, 2022 Share Napisano Luty 17, 2022 14 godzin temu, Daria27 napisał: Witajcie jestem tu nowa. Mam pit od firmy vivus do rozliczenia ponieważ miałam rozłożony dług na 3 raty a pozostała kwote umorzona . I teraz tak chce się rozliczyć i na stronie Twój e-PIT ukazuje się ten od nich pit i mój z pracy i nie wiem czy ja mam coś gdzieś wpisywać ? Czy poprostu zakceptowac te pity i wysłać i oni ta kwote już sami pobrali z tej nadpłaty ? Wychodzi mi nadpłata i na 2 innych stronach gdzie spróbowałam rozliczyć pity to wyskakuje jedna i ta sama kwota zwrotu. Więc nie wiem czy mam gdzieś zaplacic te 17% tej kwoty umorzonej? Czy ktoś pomoże wyjaśni??? W jaki sposób doszło do umorzenia? Czy otrzymała Pani od VIVUS oficjalne oświadczenie o umorzeniu zadłużenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria27 Napisano Luty 17, 2022 Autor Share Napisano Luty 17, 2022 4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: W jaki sposób doszło do umorzenia? Czy otrzymała Pani od VIVUS oficjalne oświadczenie o umorzeniu zadłużenia? Tak otrzymałam informację umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria27 Napisano Luty 17, 2022 Autor Share Napisano Luty 17, 2022 4 godziny temu, EUROLEGE Kancelaria napisał: W jaki sposób doszło do umorzenia? Czy otrzymała Pani od VIVUS oficjalne oświadczenie o umorzeniu zadłużenia? Tak otrzymałam informację o umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria27 Napisano Luty 18, 2022 Autor Share Napisano Luty 18, 2022 Tak otrzymałam informację umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Luty 22, 2022 Share Napisano Luty 22, 2022 Dnia 18.02.2022 o 13:47, Daria27 napisał: Tak otrzymałam informację umorzeniu kwoty po wywiązaniu sie z harmonogramu. Poniżej prześlę informacje o rozłożeniu zadłużenia i informacji o umorzeniu. Udzieliliśmy Pani odpowiedzi na priv 🙂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się