Kamila220193 Napisano Kwiecień 28, 2022 Share Napisano Kwiecień 28, 2022 Witam. Mąż posiada założona działalność gospodarczą. Ma stare długi. Nie wiemy jaka dokładnie ilość i u jakich komorników. Konto firmowe zostało zablokowane przez komornika. Proszę o poradę jak można połączyć te długi. Myślę że nawet duża część może być po terminie. Jak zrobić żeby konto firmowe zostało odblokowane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Kwiecień 28, 2022 Share Napisano Kwiecień 28, 2022 1 godzinę temu, Kamila220193 napisał: Witam. Mąż posiada założona działalność gospodarczą. Ma stare długi. Nie wiemy jaka dokładnie ilość i u jakich komorników. Konto firmowe zostało zablokowane przez komornika. Proszę o poradę jak można połączyć te długi. Myślę że nawet duża część może być po terminie. Jak zrobić żeby konto firmowe zostało odblokowane? Odblokowanie konta zajętego przez komornika może nastąpić wyłącznie w wybranych przypadkach. Kiedy mamy do czynienia z wadliwym tytułem wykonawczym wydanym przez sąd. takie sytuacje się zdarzają. Mamy ich od kilku do nawet kilkudziesięciu na dzień. Jeśli potrzebują Państwo pomocy to w pierwszej kolejności musimy przeprowadzić analizę prawną sprawy/spraw. Jest ona w naszej Kancelarii całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się