Skocz do zawartości

Zadluzenie

Kamila220193

Polecane posty

Witam. Mąż posiada założona działalność gospodarczą. Ma stare długi. Nie wiemy jaka dokładnie ilość i u jakich komorników. Konto firmowe zostało zablokowane przez komornika. Proszę o poradę jak można połączyć te długi. Myślę że nawet duża część może być po terminie. Jak zrobić żeby konto firmowe zostało odblokowane? 

1 godzinę temu, Kamila220193 napisał:

Witam. Mąż posiada założona działalność gospodarczą. Ma stare długi. Nie wiemy jaka dokładnie ilość i u jakich komorników. Konto firmowe zostało zablokowane przez komornika. Proszę o poradę jak można połączyć te długi. Myślę że nawet duża część może być po terminie. Jak zrobić żeby konto firmowe zostało odblokowane? 

Odblokowanie konta zajętego przez komornika może nastąpić wyłącznie w wybranych przypadkach. Kiedy mamy do czynienia z wadliwym tytułem wykonawczym wydanym przez sąd. takie sytuacje się zdarzają. Mamy ich od kilku do nawet kilkudziesięciu na dzień. Jeśli potrzebują Państwo pomocy to w pierwszej kolejności musimy przeprowadzić analizę prawną sprawy/spraw. Jest ona w naszej Kancelarii całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...