Skocz do zawartości

Zajeta polowa dzialki

Waldemar13

Polecane posty

Witam mam wielkie problem poniewaz jestem wspolwlascicielem dzialki ale komornik trzyma lapke na dzialce od 2 lat za nie placenie czynzu za mieszkanie moich rodzicow od lat nieplacili ja bylem I jestem za granica bylem zameldowany w tym mieszkaniu ale I tak to jest dlug solidarny ale chca tylko ze mnie sciagnac okolo 120.tys zl a dzialka jest warta okolo 30 tys zl Co zrobic czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji moze sie oglosic bankrutem albo moze inne wyjscie????? 

Screenshot_20220429_230543.jpg

Dnia 30.04.2022 o 00:03, Waldemar13 napisał:

Witam mam wielkie problem poniewaz jestem wspolwlascicielem dzialki ale komornik trzyma lapke na dzialce od 2 lat za nie placenie czynzu za mieszkanie moich rodzicow od lat nieplacili ja bylem I jestem za granica bylem zameldowany w tym mieszkaniu ale I tak to jest dlug solidarny ale chca tylko ze mnie sciagnac okolo 120.tys zl a dzialka jest warta okolo 30 tys zl Co zrobic czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji moze sie oglosic bankrutem albo moze inne wyjscie????? 

Screenshot_20220429_230543.jpg

Jeśli był Pan za granicą to najpewniej możliwe jest umorzenie egzekucji. Zajmujemy się takimi sprawami. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...