Skocz do zawartości

Komornik

Polecane posty

Witam jak to mozliwe ze rodzice zrobil dlug od lat jest okolo 130 tys zl oprocz tego jakies osobne po pare tys zl ten duzy dlug byl w sadzie zasadzony do splaty nikt go nie splacac byla sprawa o eksmisje dalej w tym mieszkaniu mieszka mama I placi raty za dlug z 2017 roku z tym ze ten dlug jest na mojej hipotece okolo 5 tys zl konto bank owe zajete na 130 tys zl dlaczego nie zajeli hipoteke na 130 tys zl jesli za place ten dlug w calosci komornikowi lub gminie czy mnie nie wkleja tego po przedniego dlugu 130 tys zl solidarny dlug? 

1 godzinę temu, Waldemar13 napisał:

Witam jak to mozliwe ze rodzice zrobil dlug od lat jest okolo 130 tys zl oprocz tego jakies osobne po pare tys zl ten duzy dlug byl w sadzie zasadzony do splaty nikt go nie splacac byla sprawa o eksmisje dalej w tym mieszkaniu mieszka mama I placi raty za dlug z 2017 roku z tym ze ten dlug jest na mojej hipotece okolo 5 tys zl konto bank owe zajete na 130 tys zl dlaczego nie zajeli hipoteke na 130 tys zl jesli za place ten dlug w calosci komornikowi lub gminie czy mnie nie wkleja tego po przedniego dlugu 130 tys zl solidarny dlug? 

Panie Waldemarze, w związku z istnieniem długu o charakterze solidarnym (za zobowiązania czynszowe) jest wszystko możliwe. Niemniej jednak musielibyśmy sprawie przyjrzeć się bliżej, jeśli mamy udzielić Panu wiążącej odpowiedzi na postawione pytanie. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...