Pecz01 Napisano Maj 12, 2022 Share Napisano Maj 12, 2022 Takie pytanie mam, otoz miałem komornika na dwoch kontach przez niespłacona jedna pożyczkę (santander, milenium). Z tego co liczę wszystkie należności spłaciłem w tym miesiacu (santander pokazuje ile mi zostało do spłaty ale jak odliczę to co co zabrał z drugiego konta wychodzi ze wszyskto spłacone a nawet o 200 zł więcej zabrane? Ale mogę zrozumiem ze odsetki czy coś Choc to tylko dwa miesiące minelo wiec ciezko sadzić ze aż tyle) i ogolnie pytanie kiedy powinien mi komornik zejść z konta? Skoro już wszystko uregulowane, bo jedt to dość uciążliwe tymbardziej ze jak wplace pieniądze to mi bank automatycznie wysle i nje wiem czy nawet odzyskam je? Nie ma żadnego kontaktu tam ani nic, a nie wiem jak wyglądają procedury ze po jakim czasie komornik powinien zejść z konta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson21 Napisano Maj 12, 2022 Share Napisano Maj 12, 2022 4 godziny temu, Pecz01 napisał: Takie pytanie mam, otoz miałem komornika na dwoch kontach przez niespłacona jedna pożyczkę (santander, milenium). Z tego co liczę wszystkie należności spłaciłem w tym miesiacu (santander pokazuje ile mi zostało do spłaty ale jak odliczę to co co zabrał z drugiego konta wychodzi ze wszyskto spłacone a nawet o 200 zł więcej zabrane? Ale mogę zrozumiem ze odsetki czy coś Choc to tylko dwa miesiące minelo wiec ciezko sadzić ze aż tyle) i ogolnie pytanie kiedy powinien mi komornik zejść z konta? Skoro już wszystko uregulowane, bo jedt to dość uciążliwe tymbardziej ze jak wplace pieniądze to mi bank automatycznie wysle i nje wiem czy nawet odzyskam je? Nie ma żadnego kontaktu tam ani nic, a nie wiem jak wyglądają procedury ze po jakim czasie komornik powinien zejść z konta złóż wniosek pisemny do komornika, o wskazanie czy zadłużenia zostały spłacone, a jeżeli nie, to ile jeszcze zostało do spłaty wraz z kosztami komorniczymi, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Maj 13, 2022 Share Napisano Maj 13, 2022 Dnia 12.05.2022 o 10:24, Pecz01 napisał: Takie pytanie mam, otoz miałem komornika na dwoch kontach przez niespłacona jedna pożyczkę (santander, milenium). Z tego co liczę wszystkie należności spłaciłem w tym miesiacu (santander pokazuje ile mi zostało do spłaty ale jak odliczę to co co zabrał z drugiego konta wychodzi ze wszyskto spłacone a nawet o 200 zł więcej zabrane? Ale mogę zrozumiem ze odsetki czy coś Choc to tylko dwa miesiące minelo wiec ciezko sadzić ze aż tyle) i ogolnie pytanie kiedy powinien mi komornik zejść z konta? Skoro już wszystko uregulowane, bo jedt to dość uciążliwe tymbardziej ze jak wplace pieniądze to mi bank automatycznie wysle i nje wiem czy nawet odzyskam je? Nie ma żadnego kontaktu tam ani nic, a nie wiem jak wyglądają procedury ze po jakim czasie komornik powinien zejść z konta Wskazany wyżej sposób rozwiązania sprawy jest dobry. Ponadto jednak trzeba sprawdzić czy komornik może działać w Pana sprawie. W szczególności czy tytuł wykonawczy stanowiący podstawę egzekucji nie jest wadliwy. Zajmujemy się takimi sprawami. U nas otrzyma Pan darmowa analizę swojej sprawy i ewentualną, przyszłą pomoc w sprawie, jeśli okaże się, że możliwe są skuteczne działania. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się