Judy Napisano Lipiec 18, 2022 Share Napisano Lipiec 18, 2022 Dzień dobry Proszę o radę. Otrzymałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym ze względu na moje zadłużenie w jednej z chwilówek. Do zapłaty koszty pożyczki plus koszt procesu. Chciałabym to spłacie ale w ratach. Czy Waszym zdaniem warto napisać do pozywajacego z prośbą o rozłożenie na raty? Czy na tym etapie już za późno? Czy Sąd może rozłożyć zaległości na raty? Zaległość 5000 tysięcy. Będę wdzięczna za wskazówki. J. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EUROLEGE Kancelaria Napisano Lipiec 19, 2022 Share Napisano Lipiec 19, 2022 19 godzin temu, Judy napisał: Dzień dobry Proszę o radę. Otrzymałam nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym ze względu na moje zadłużenie w jednej z chwilówek. Do zapłaty koszty pożyczki plus koszt procesu. Chciałabym to spłacie ale w ratach. Czy Waszym zdaniem warto napisać do pozywajacego z prośbą o rozłożenie na raty? Czy na tym etapie już za późno? Czy Sąd może rozłożyć zaległości na raty? Zaległość 5000 tysięcy. Będę wdzięczna za wskazówki. J. Dzień dobry. W żadnym wypadku nie powinien Pan pisać takich pism do powoda w trakcie trwającego już procesu. To zapewni 100% przegranej w sprawie i pewność poniesienia wszystkich kosztów. Do sądu również nie powinien pisać Pan takich pism. W Kancelarii EUROLEGE pomagamy w sprawach sądowych o zapłatę. Wstępna analiza sprawy jest całkowicie bezpłatna i do niczego nie zobowiązuje. Zapraszamy do kontaktu: https://www.eurolege.pl/kontakt/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się